NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
365 dagen genieten van een buitenruimte
Vouwdak de Panorama.

365 dagen genieten van een buitenruimte

Palmiye Benelux staat voor buitengewoon beleven. Als partner ondersteunt en ontzorgt Palmiye horecagelegenheden om het beste gastheerschap te bieden. Het merk biedt een aantrekkelijk scala aan (gemotoriseerde) terrasoverkappingen, glaswanden en zonweringsproducten. Op maat welteverstaan. Marco de Jong, Salesmanager bij Palmiye Benelux, vertelt hoe het bedrijf de perfecte partner is voor een hotel.

Lamellendak de Skyroof Plus.

De afgelopen jaren verdiepte De Jong zich in de horecabranche en deed een belangrijk inzicht op. Hij vertelt: “Als ik iets geleerd heb in het contact met zowel eigenaren van horecagelegenheden als met ons geselecteerde dealernetwerk, is het dat horeca een ambacht is. Twee woorden zijn hierin essentieel: aandacht en ontzorging. Ze vormen belangrijke sleutels voor een goede beleving bij de gast. Wij bieden hotels, restaurants en cafés de mogelijkheid om de buitenruimte optimaal te benutten, zodat een hotelier het gehele jaar het gastheerschap kan uitoefenen. Met onze producten zorgen we ervoor dat de aandacht volledig naar de gasten kan uitgaan.” 

365 dagen genieten van een buitenruimte

Het aanbod van Palmiye stelt horecaondernemers in staat om meer uit de totale beleving van haar gasten te halen. De Jong: “Met het juiste type terrasoverkapping kunnen hotels hun gasten 365 dagen per jaar voorzien van een buitenruimte. Ongeacht het weer.” 

Zowel tijdens mooie zomerdagen als op regenachtige (winterse) dagen genieten gasten van het terras met een overkapping, voor de betreffende locatie helemaal op maat gemaakt. Tegelijkertijd wordt de sfeer niet verstoord door plots omslaande weersomstandigheden. Met één druk op de knop van de afstandsbediening kan een overkapping eenvoudig gesloten of geopend worden. Geen onderbrekingen, of onhandige verplaatsingen van buiten naar binnen dus. Dat maakt dat de gasten eindeloos kunnen genieten van een buitenruimte. Met behoud van flexibiliteit.” 

Aandacht zit in de details

Eerder liet De Jong het woord ‘aandacht’ vallen. Hij pakt erop door: “Aandacht zit in de details. Hierin willen wij met Palmiye Benelux excelleren. Daarom werken we nauw samen met een geselecteerd netwerk van partners. Én we staan volop in contact met de horecagelegenheden zelf. Zo leren we wat belangrijk is om het verschil te maken voor gasten. Vervolgens kijken we hoe onze producten daarbij kunnen helpen.”

Palmiye laat niets aan het toeval over, zo vertelt De Jong. “Details gaan over het optimaal laten aansluiten van onze oplossingen bij de sfeer en stijl van het hotel: we plaatsen immers niet zomaar een overkapping. Om een goed beeld te geven maken we een 3D tekening, zodat er van tevoren een realistisch beeld ontstaat. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden de overkappingen te verrijken. Zo biedt de ingebouwde energiezuinige ledverlichting de mogelijkheid om de perfecte ambiance te creëren. En met eventuele glaswanden hoeft ook de wind geen spelbreker te zijn voor de gasten.” 

Een onvergetelijke lunch, diner of borrel

Tot besluit staat De Jong stil bij de werkwijze van Palmiye: “We hebben alles in huis om van A tot Z de ideale overdekte buitenruimte samen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat alle ingrediënten aanwezig zijn om meer mensen een onvergetelijk weekend weg of de perfecte zakelijke overnachting te bieden. Met onze focus op het buitenterras en uw expertise op hotelgebied gaan we voor het maximale, of zoals we bij Palmiye zeggen: voor buitengewoon beleven.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details