NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terrasoverkappingen voor hotels en horeca
Een heroal terrasoverkapping van corrosiebestendig aluminium beschermt een horecaterras tegen weersinvloeden en maakt grote spanbreedtes van meer dan 12 m mogelijk.

Terrasoverkappingen voor hotels en horeca

Terrasoverkappingen maken het mogelijk om de buitenterrassen van bijvoorbeeld restaurants, lounges, event locations of wellness­faciliteiten te gebruiken ongeacht het weer. “Het moderne, kubusvormige terrasoverkappingssysteem heroal OR biedt met zijn grote spanbreedte van ruim 7 meter zonder staander in het midden dan een onbeperkt uitzicht”, aldus salesmanager Wouter Kamphuis van heroal Nederland. 

‘Duurzame terrasoverkappingen voor maximale flexibiliteit’

“Terrasoverkappingen van heroal zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en gaan bijzonder lang mee”, vertelt Kamphuis. “Het kubusvormige terrasoverkappingssysteem heroal OR is een tijdloze oplossing. Zowel de variant heroal OR GL – Grand Line – als heroal OR SL – Slim Line – bieden veelzijdige combinatiemogelijkheden van dakrand- en dakdragers die voldoen aan de meest uiteenlopende eisen voor wat betreft statica, constructie en design. Dankzij het zeer stabiele profiel is er geen extra staalversterking nodig, ook niet bij grote spanbreedtes.” 

Een terrasoverkapping met glazen schuifwanden, bovenliggende zonwering en screens van heroal kan praktisch het hele jaar door worden gebruikt.

Nieuw in het assortiment van het terrasoverkappingssysteem heroal OR is de zogenaamde ‘dakrandverbinderset’, waarmee twee dakrandprofielen kunnen worden verbonden. “Een terrasoverkapping kan daardoor maar liefst 12 meter breed zijn”, aldus Kamphuis. 

Effectieve bescherming tegen hitte, zon en uv-stralen

Om ook op warme dagen bescherming tegen de zon en uv-stralen te bieden, kunnen terrasoverkappingen van heroal voor de horeca worden voorzien van zonwering, die directe zonnestralen en warmte, wind en insecten buiten houdt. “De verticale screen heroal VS Z OR is optimaal afgestemd op het terrasdak heroal OR en kan worden uitgerust met kijkvensters voor een beter zicht”, licht Kamphuis toe. “Met een bovenliggende zonwering heroal HS, die op het dak wordt gemonteerd, wordt vanaf de bovenkant betrouwbare bescherming tegen de zon en schadelijke uv-straling geboden. Met de heroal VS Z OR gecombineerd met de heroal HS kan oververhitting van de overdekte ruimte op warme dagen worden voorkomen. Een traverse maakt het mogelijk om twee geleidingsrails voor screens te verbinden. Zo kan de eindgebruiker theoretisch zoveel installaties naast elkaar monteren als gewenst. De zonweringoplossingen van heroal zijn dankzij de innovatieve ziptechnologie duurzaam en stabiel, ook bij sterke wind. Daardoor zijn heroal terrasoverkappingen en aanvullende systemen bijzonder geschikt voor horecatoepassingen.” 

Van terrasoverkapping naar zomertuin

Om de stap van terrasoverkapping naar de zomertuin te maken, biedt heroal de glazen schuifwand heroal S 20 C aan, die gedeeltelijk of compleet kan worden geopend of gesloten. Deze volledig glazen schuifwand kan met een barrièrevrije dorpel voor een drempelloze toegang tot de tuin worden gerealiseerd en daarnaast worden gecombineerd met het heroal DS drainagesysteem.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details