NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Interieur: Een geweldig hotelinterieur, waarom?

Interieur: Een geweldig hotelinterieur, waarom?

Wat bepaalt meteen de stemming bij uw gasten als ze binnenkomen? Uw hotelinterieur! Uw hotelinterieur is de eerste essentiële factor bij het vormgeven van de gastervaring. Het interieur communiceert het topniveau waar u voor staat.

Het hebben van een geweldig hotelinterieurontwerp zorgt ervoor dat u een spetterende visuele achtergrond hebt gecreëerd om te genieten van uw hotel en uw premium services. Alle elementen in het ontwerp moeten bijdragen aan dat gevoel. Je denkt hier misschien meteen aan in de vorm van kunst en decoratie of de meubels. Maar er zijn veel meer elementen die samen een fantastisch hotelinterieur vormen. 

Laat uw gasten versteld staan ​​van alle zorgvuldig gekozen kleuren en materialen terwijl ze navigeren van de entree, de gangen, de lobby helemaal van de  gangen naar hun  hotelkamer. Of laat uw dag-gasten genieten van uw uitstekende restaurant of bar voor een diner of een cocktail.  

Het interieur van het hotel bepaalt de sfeer

In deze post delen we hoe het hotelinterieur de gasttevredenheid beïnvloedt. U weet hoe  belangrijk de combinatie van alle aspecten van uw hotel is voor de totale gastbeleving. Van het online proces, het inchecken, het dineren, het vriendelijke en behulpzame personeel de hotelkamer tot het verlaten van uw hotel na één of meerdere nachten.  

En ook al is uw uitstekende service van groot belang, de sfeer waarmee uw gasten zich in uw hotel omringen is cruciaal. De inrichting van uw hotelinterieur bepaalt de gasttevredenheid. Dus het bepalen van de stemming is hier de sleutel. U kunt dit doen door een visuele ervaring te creëren die gedurende hun hele verblijf duurt en op elk moment consistent is in uw hele hotel.  

Begin met de lobby. Het is de eerste ruimte die uw gasten van u zien als ze binnenkomen. Wachtend om ingecheckt te worden of op weg naar de bar voor een drankje, hun ogen zullen ronddwalen. Wat mensen op dit moment doen, is controleren of uw hotel aan hun verwachtingen voldoet. Is het waar ze op hoopten? Groot moment voor jou om hier te bezorgen! Aangezien dit allemaal rustig gebeurt op een intuïtief niveau, zou het opzettelijk instellen van de stemming een prioriteitsdoel moeten zijn voor alle hoteleigenaren en -exploitanten. Dit kan worden bereikt door de juiste elementen aan te passen.

Hoe uw hotelinterieur u kan onderscheiden

Aangezien de hotelindustrie zeer competitief is, is het belangrijk om op te vallen tussen de massa. Het interieurontwerp van uw hotel is de gemakkelijkste en slimste manier om dit te doen. Gebruik uw hotelontwerp als uw unique selling point en om uw verhaal ook visueel te vertellen. 

Een kenmerkende stijl hebben die mensen binnen een miljoen herkennen, is super slim om te doen. Op deze manier zul je niet verdrinken in de vele die er zijn. Bedenk ook wat dit voor jou doet als mensen online zoeken; je springt er meteen uit omdat het interieur van je hotel zo speciaal is dat het de aandacht trekt in alle hotelopties die mensen online zien.

Het kan een uitdaging worden met gasten met een verfijnde smaak en specifieke eisen. Een van de kritische strategieën voor succes in een competitieve markt is uniciteit. Uw hospitality-ontwerp benadrukt de uitstekende visuele ervaring om uw merkverhaal over te brengen.  Als je een slimme hotelondernemer bent (en we weten dat je dat bent), maak dan gebruik van het feit dat wij als mensen visuele wezens zijn. Daarom zullen we hotels selecteren die harmoniëren met onze esthetiek. Weet dat het 100% mogelijk is om een  ​​specifieke groep  te targeten door het interieur van het hotel te veranderen. Trek ze aan en zorg ervoor dat ze willen terugkeren. 

Hoe uw hotelinterieur merkliefde creëert

Is het niet geweldig om ambassadeurs te hebben die jouw hotel volledig promoten? Maar hoe zorg je ervoor dat ze niet stoppen met over je te praten met hun familie en vrienden? Hoe zorg je ervoor dat ze het nieuws verspreiden en hun foto’s van hun verblijf met je delen?

Door een onvergetelijke ervaring te creëren.

Een hotel heeft veel functies te vervullen. De kunst hier is om  ze allemaal in een heerlijk gerecht te verpakken en ondanks het grootste comfort de beste indruk te geven. Uw hotelinterieur kan dat allemaal voor u doen. En uw gasten beschouwen ze als een positieve ervaring. 

Dus wanneer uw zoektocht uw comfort en visuele ervaring heeft ondergedompeld, zullen zij de ultieme pleitbezorgers van uw merk worden. Een tevreden klant vindt het heerlijk om zijn ervaring te zijn en hun foto’s te delen op sociale media.

En we weten allebei dat door gebruikers gegenereerde inhoud essentieel is, het levert u gratis marketing op die geloofwaardig is voor andere potentiële klanten. 

De horeca is dynamisch en competitief. En we begrijpen dat het een uitdaging kan zijn om de esthetiek van uw kenmerkende merk te ontdekken.

Laten we ervoor zorgen dat u opvalt en groeit!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details