NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Foruminvest heeft de verkoop van het ibis Styles hotel in Rotterdam aan Corum Asset Management succesvol afgerond

Foruminvest heeft de verkoop van het ibis Styles hotel in Rotterdam aan Corum Asset Management succesvol afgerond

Het nieuwgebouwde bestaande uit 250 kamers, is verkocht aan de Franse institutionele investeerder en wordt beschouwd als een van de grootste hoteltransacties van 2023 in Nederland.

Het ibis Styles hotel bevindt zich in Rotterdam, naast de hoofdingang van het Ahoy Convention Centre, en is volledig verhuurd aan HR Group voor minimaal 25 jaar. Tal van duurzaamheidsmaatregelen zijn geïmplementeerd, wat heeft geresulteerd in het behalen van een A++ energielabel. Dit sluit perfect aan bij de langetermijninvesteringsstrategie van Corum Asset Management. 

Mélanie Ballu, Investment Director bij Corum: “Deze Core-investering sluit naadloos aan bij onze langetermijnvisie. De transactie met Foruminvest is zeer succesvol en soepel verlopen.”

Aerjen Koeneman, Managing Director bij Foruminvest: “Deze turnkey ontwikkeling van dit ibis Styes hotel is een perfect voorbeeld van onze hotelstrategie; bruisende locaties, aantrekkelijke brands en ervaren huurders. Dit spreekt investeerders in de hotelsector enorm aan. Deze eerste verkoop aan Corum markeerde het begin van een succesvolle samenwerking.”

David Ermia, CEO van Foruminvest: “Foruminvest heeft haar roots in Retail ontwikkelingen en heeft in die sector decennialang toonaangevende projecten in Europa gerealiseerd. Sinds enkele jaren ligt de focus op het ontwikkelen van hotelprojecten. De ervaringen in Retail projecten zijn zeer waardevol gebleken voor de hotelsector. Foruminvest richt zich erop om in de hotelvastgoed sector uit te groeien tot een van de belangrijkste spelers in Europa, waarbij de hotelontwikkeling in Rotterdam Ahoy een goed voorbeeld is voor wat er in de pipeline zit. Binnenkort zullen wij weer een aantal nieuwe hotelontwikkelingen onthullen waaronder een vijfsterrenhotel op een iconische plek.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details