NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
“Hotelier of the Year – Special Award” gaat naar Ruby oprichter & CEO Michael Struck
© Patrick vom Berg

“Hotelier of the Year – Special Award” gaat naar Ruby oprichter & CEO Michael Struck

De prestigieuze hotelbranche award “Hotelier of the Year – Special Award”, uitgereikt door de ahgz, gaat in 2023 naar Ruby oprichter & CEO Michael Struck. De Hotel Group is met haar Lean Luxury filosofie al tien jaar baanbrekend op het gebied van innovatie en creëert een eigentijdse, betaalbare vorm van luxe.

Amsterdam / München, 25 april 2023

Tijdens het Duitse hotelcongres werd gisteravond de prestigieuze brancheprijs “Hotelier van het jaar” van de ahgz (Allgemeine Hotellerie und Gastronomie Zeitung) uitgereikt door middel van een feestelijk gala. Om en nabij 1.000 genodigden kwamen naar de ontmoeting van de hotelbranche, dat plaatsvond in het Europapark Rust. Michael Struck, oprichter en CEO van de in München gevestigde Ruby Hotel Group, ontving de Special Award voor zijn succes en innovaties in de hotelindustrie.

Sinds 1990 beloont de ahgz bijzondere prestaties in de hotellerie. Dit jaar bestond de jury uit 11 branche-experts. De avond werd gehost door Rolf Westermann, hoofdredacteur van ahgz, en actrice Jessica Schwarz. De jury reageerde op de uitreiking van de “Special Award” aan Michael Struck: “Michael Struck heeft met zijn ‘Lean Luxury’ filosofie het Ruby Hotel-concept ontwikkeld, dat hij al tien jaar met groot succes nationaal en internationaal implementeert. Na uitbreidingen in Duitsland en Europa, maar ook in Azië, staat nu ook New York op het verlanglijstje. De samenwerking met gerenommeerde investeerders stelt de uitbreiding veilig. De kernpunten van het Lean concept zijn: Het zijn allemaal toplocaties; het gebruik van de ruimte en de processen zijn geoptimaliseerd zoals je dit niet vaak ziet in hotels. Ruimte wordt verstandig gebruikt; check-in kan binnen enkele seconden en een bar is 24 uur per dag beschikbaar voor ontspanning.” 


Michael Struck creëerde Ruby in 2012, richtte het bedrijf op in 2013 en vandaag zijn er 15 hotels in bedrijf en 21 in aanbouw. Ruby heeft meer dan 500 mensen in dienst in 11 landen, waaronder Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Zwitserland, Luxemburg, Malta, Ierland, Frankrijk, Oostenrijk en Italië, evenals een joint venture in China.

Michael Struck is opgetogen: “Het succes van Ruby is alleen mogelijk dankzij de inzet en geweldige prestaties van het hele team, elke dag opnieuw. We zijn allemaal erg blij”.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details