NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Hotel – Editie 4 staat online!

Hotel – Editie 4 staat online!

Voorwoord

MOOIE FEESTDAGEN!

Beste lezer, 

Alweer de laatste maand van het jaar…. Traditioneel vormen de feestdagen natuurlijk een enorm drukke en gezellige tijd – met misschien toch ook een moment voor reflectie en vooruitblik? 

De ‘HOTELVAK kerstboom’ hangt in elk geval weer barstensvol inspirerende en innovatieve verhalen rond de thema’s inrichting & design, groen in en om het hotel, hoteltech, marketing, personeel & beleid, en wellness & comfort. 

Een bijzonder verhaal komt ditmaal uit het Noord-Hollandse Hoorn. Het Heavens Hotel in deze West-Friese stad is een prachtig voorbeeld van hoe een historisch gebouw kan worden getransformeerd tot een uniek en succesvol viersterrenhotel met restaurant. Heavens Hotel is gevestigd in de voormalige Grote Kerk. Dit rijksmonument uit eind vorige eeuw is met respect voor het cultureel erfgoed omgetoverd tot een duurzame en sfeervolle accommodatie. 

Heavens Hotel werkt samen met verschillende partners die bijdragen aan de kwaliteit en beleving van de gasten. In dit nummer valt meer te lezen over de diverse samenwerkingen op het gebied van design, duurzaamheid en digitalisering. Zo heeft Heineken Interior Design het restaurant in het hart van de kruiskerk een eigentijdse uitstraling gegeven die toch perfect past binnen de historische setting. Hotel for Trees geeft de gasten de mogelijkheid om bomen te planten en zo een positieve impact te hebben op het milieu. Met Expect Me kunnen gasten in een slim digitaal platform vooraf hun eigen hotelkamer kiezen en reserveren. 

Prikkelende gastcolumns en een mooi rondetafelgesprek over revenue management maken dit nummer weer tot een bron van informatie en inspiratie. 

Mooie feestdagen gewenst en we hopen dat je vooruit kunt kijken naar een succesvol 2024!

Veel Leesplezier,

Maxim Brouwer

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details