NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Jeroen Stovers: Market Head Benelux bij RoomRaccoon

Jeroen Stovers: Market Head Benelux bij RoomRaccoon

Het techbedrijf op het gebied van hotelmanagement heeft Jeroen Stovers aangesteld als topvertegenwoordiger in de Benelux.

RoomRaccoon, het toonaangevende hotel management systeem voor onafhankelijke hotels, heeft aangekondigd dat Jeroen Stovers de nieuwe Senior Account Executive van de Benelux zal worden.

Jeroen heeft meer dan vijftien jaar ervaring in hotellerie, waaronder in het management van luxe onafhankelijke hotels zoals North Island in de Seychellen. In zijn nieuwe rol zal Jeroen zich richten op het versterken van de verkoopontwikkeling van RoomRaccoon in België, Nederland en Luxemburg en een directe lijn van dienstverlening bieden aan de groeiende groep hoteliers in dit gebied die met RoomRaccoon werken.

‘’Omdat ik een achtergrond in de hotellerie heb, voelde ik me bijzonder aangetrokken tot de missie van RoomRaccoon om hoteliers te helpen bij het stroomlijnen van hun activiteiten en om de gastervaring met behulp van technologie te verbeteren. Ik heb het geluk dat ik kan bijdragen aan de uitbreiding van het huidige klantenbestand in de Benelux en het bedrijf kan vestigen als een toonaangevende leverancier van hotel management software, waardoor hoteliers overal ter wereld in staat worden gesteld om hun portefeuilles efficiënter te beheren en een uitzonderlijke gastervaring te bieden”, zegt Jeroen Stovers.

De aankondiging sluit aan bij de robuuste groei- en ontwikkelingsstrategie van RoomRaccoon, waardoor het bedrijf in 2023 aanzienlijk aanwezig zal zijn in zijn belangrijkste markten. Deze groei ondersteunt de toewijding van RoomRaccoon om het beste en meest complete hotel management systeem te worden en uitstekende ondersteuning aan onafhankelijke accommodaties over de hele wereld te leveren.

Tymen van Dyl, CEO en oprichter van RoomRaccoon zegt: “De Benelux was de oprichtende markt van RoomRaccoon en blijft een belangrijke markt voor het succes en de groei van het bedrijf. We zijn verheugd om Jeroen in het team te verwelkomen en geloven dat zijn ervaring van onschatbare waarde zal blijken te zijn voor onze hoteliers, terwijl we onze positie als het leidende hotel management systeem versterken.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details