NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Kees Hensen en Mascha Smit winnaar Independent Hotelier of the Year 2024

Kees Hensen en Mascha Smit winnaar Independent Hotelier of the Year 2024

Afgelopen dinsdag 12 maart 2024 mochten Kees Hensen en Mascha Smit van de himgroep de prijs voor Independent Hotelier of the Year in ontvangst nemen tijdens de Independent Hotel Show Amsterdam. Deze prijs eert de passie van zelfstandige hoteliers die de sector helpen innoveren en een significante bijdrage leveren aan de branche. Kees en Mascha staan (samen met compagnon Bjorn Massop) aan het roer van de himgroep; mede-eigenaar van vier boutique hotels, vier foodbars, twee restaurants en één eetwinkel.

Erkenning vanuit de branche

De nominaties voor de Independent Hotelier of the Year award komen van een panel met professionals uit de hotelbranche. De nominatie roemt daarom al de hotels en de successen van de hoteliers. Een zorgvuldige selectie, wat volgens Kees en Mascha een waardevolle erkenning is. Kees zegt: ‘De selectie door hotelprofessionals was een eervol moment waarbij onze ego’s al gestreeld werden’. Mascha vult aan: ‘Het beloont onze manier van werken: alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder’.

De award wordt uitgereikt aan een hotelier (in het geval van Kees en Mascha; een duo) die pioniert in de branche, erkend wordt voor voor uitmuntendheid, met een reputatie voor het verleggen van grenzen en het creëren van uitzonderlijke gastervaringen. Bovenal is de winnaar iemand die zich inzet voor de ontwikkeling van zijn team, het succes van zijn etablissement en de branche in het algemeen.

Een passie 17 jaar in de maak

De basis van het succes van de himgroep lag 17 jaar geleden bij Hotel Villa Ruimzicht waar Kees Hensen vanaf dat moment stapje voor stapje aan heeft gebouwd. In de jaren die volgden, zijn er meerdere horecabedrijven toegevoegd. Vijf jaar geleden kwamen Mascha Smit en Bjorn Massop aan boord van de himgroep. Met hun kennis en kunde werden nog grotere stappen gezet en kwamen er meerdere hotels en restaurants bij die de kernwaarden van de groep ‘Aandacht’, ‘Ambacht’ en ‘Authenticiteit’ (Triple A) delen. Al deze horecazaken staan als een huis dankzij de vakbekwame en gepassioneerde teams die op iedere locatie werkzaam zijn. Zij stralen uit waar de himgroep voor staat en laten gasten pure, Gelderse gastvrijheid ervaren.

Boutique hotels & Foodbars Gelderland

Een volgende stap van de groep is het versterken van de merken die de afgelopen jaren zijn opgebouwd. Krachten en kwaliteiten worden hier gebundeld. Recent is dan ook het platform Boutique Hotels Gelderland gelanceerd. Mascha vertelt “Boutique Hotels Gelderland biedt een unieke combinatie van historische charme, moderne faciliteiten en een inspirerende omgeving om zakelijke en privé evenementen te transformeren tot onvergetelijke ervaringen”. De vier boutique hotels zijn Hotel Villa Ruimzicht, Boutique hotel The Church, Hotel de Wereld en Boetiekhotel Villa Wanrooy.

Ook de foodbars van de himgroep zullen binnenkort samen te vinden zijn op het platform Foodbars Gelderland. LEV Foodbar, LEV. by Mike, LEV @ de Wereld en JANS’ Food & Wine Bar worden hier in de spotlight gezet. Want behalve lekker eten, bieden deze locaties ook perfecte setting om elk moment te koesteren. Voor feesten en partijen maar ook vergaderingen en heisessies zijn de foodbars daarom een bijzondere plek.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details