NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
RoomRaccoon en Cendyn: Wereldwijde hotel distributie

RoomRaccoon en Cendyn: Wereldwijde hotel distributie

RoomRaccoon, een alles-in-één Hotel Management Systeem, heeft een nieuwe integratie met Cendyn aangekondigd. De tweerichtingsintegratie tussen RoomRaccoon en Cendyn’s Pegasus Central Reservation System (CRS) stelt hotels in staat om moeiteloos tarieven, beschikbaarheid en inventaris (ARI) te distribueren naar een publiek van meer dan 600.000 travel agentsdie actief zijn in meer dan 120 wereldwijde markten. Dit allemaal via krachtige wereldwijde distributiesystemen (GDS), naast OTA’s.

Het integreren van een hotel management systeem met een GDS combineert toonaangevende representatie van accommodaties met wereldwijde verkoopprogramma’s. Het is de beste manier om lucratieve bedrijfs- en consortia-activiteiten veilig te stellen. Met de gezamenlijke inspanning van RoomRaccoon en Cendyn kunnen onafhankelijke hotels hoogwaardige GDS-boekingen naar hun accommodatie genereren met een ADR (Average Daily Rate) die tot 30-35% hoger ligt dan de gemiddelde tarieven.

De integratie wordt mogelijk gemaakt door World Hospitality Solutions (WHS) en zorgt voor naadloze communicatie tussen RoomRaccoon en Cendyn, zodat hoteliers  hun tarieven, inventaris en beschikbaarheid automatisch in realtime kunnen distribueren van de RoomRaccoon Channel Manager naar Pegasus CRS. Zonder dat ze daarbij te maken krijgen met de complexiteit van een GDS-extranet.

“Cendyn is verheugd om samen te werken met RoomRaccoon, aangezien beide bedrijven een passie delen voor het creëren van innovatieve, op technologie gebaseerde oplossingen die hotels helpen om hun gegevens te benutten en zo hun inkomsten te optimaliseren. Deze verbeterde integratie stroomlijnt de gegevensstroom tussen het Pegasus CRS en het RoomRaccoon PMS, waardoor hotels beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over prijzen, vraag en distributie door de barrière tussen profielinformatie van de gast, tarieven en voorraad weg te nemen”, aldus Sarah Tissot, Vice President van Distributie & Partnerships bij Cendyn.

Steven Reffin, Head of Partnerships bij RoomRaccoon, deelt: “We zijn verheugd om Cendyn’s Pegasus CRS op onze marktplaats te verwelkomen. Met de heropleving van persoonlijke evenementen en bedrijven die van werknemers eisen dat ze reizen voor beurzen, conferenties en netwerkevenementen, is er nooit een beter moment geweest voor onafhankelijke hotels om deze markt aan te boren en hun inkomsten te maximaliseren.”

Ga voor meer informatie naar roomraccoon.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details