NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Ruby Hotels: 35-urige werkweek mét behoud van salaris

Ruby Hotels: 35-urige werkweek mét behoud van salaris

Ruby Group introduceert een 35-urige werkweek voor alle werknemers van de hotels, workspaces en het reserverings-team, zonder enige aanpassing in de salarissen. Alle werknemers binnen de groep zullen daarnaast vanaf 2023 een deel van de opbrengsten ontvangen.

In juni launchde de in München gevestigde hotelgroep al een bijzondere wervingscampagne, waarbij nieuwe werknemers na 6 maanden in dienst een nieuwe tattoo, piercing of hairdo vergoed kunnen krijgen. De campagne was een groot succes en Ruby zag de aanmeldingen van potentiële nieuwe werknemers stijgen met 25 procent. Met de introductie van de 35-urige werkweek voor hetzelfde salaris neemt Ruby opnieuw een spannende stap vooruit in het personeelswervingsproces. Een stap die wederom uniek is binnen de hotel branche.

De nieuwe maatregel is natuurlijk ook gericht op de huidige en zeer gewaardeerde werknemers. “Om aantrekkelijk te zijn als werkgever in de huidige maatschappij zijn moderne constructies rondom werktijden belangrijk. We willen onze werknemers meer flexibiliteit en vrije tijd bieden, voor hetzelfde bedrag” zegt Uta Scheurer, Vice President Human Resources bij Ruby.

Verder zal Ruby vanaf 2023 de winst gaan delen met de werknemers. “We maken van onze werknemers co-entrepeneurs door de winst met hen te delen. Onze werknemers identificeren zich sterk met Ruby. Wij willen deze identificering en inzet sterker maken en investeren in de relatie met onze werknemers” legt Michael Struck uit, de oprichter en CEO van Ruby.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details