NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
The Next Generation!

The Next Generation!

Landgoed Hotel Groot Warnsborn is een hotel sinds 1932. Daarvoor een privé buitenhuis voor met name rijke- en adellijke families. Doordat er in 1929 een beurskrach was ging de familie failliet en is het omgebouwd tot hotel. Helaas is het Landhuis in WOII totaal verwoest maar is het gelukkig door Marshall Hulp weer in ere hersteld.

Lammert en Sjoukje de Vries namen het hotel over in 1989 en hebben sindsdien het Koetshuis, de Oranjerie en later ook het Landhuis totaal gerenoveerd tot een prachtig Hotel met 40 luxe kamers, Restaurant La Belle Source en Brasserie De Bron. Daarnaast is de Oranjerie met terrassentuinen omgetoverd tot een unieke huwelijks- en feestlocatie. Tot slot is er sinds 2014 ook een eigen wijngaard op het landgoed. Wij maken sinds 2018 een heerlijke Champenoise De Bruisende Barones!

Na bijna 34 jaar zullen Lammert en Sjoukje de Vries het stokje overdragen aan Gjalt en Jante de Vries. Zij zullen vanaf 1 januari 2023 de scepter zwaaien op Landgoed Hotel Groot Warnsborn.

“Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat 2 van de vier kinderen het bedrijf willen voortzetten. We hebben er alle vertrouwen in, dat zij Groot Warnsborn nog verder zullen ontwikkelen op het gebied van comfort, service en gastvrijheid!”, aldus Lammert en Sjoukje. Beide kinderen werken al een behoorlijk aantal jaren mee en de komende drie jaren zullen Lammert en Sjoukje steeds meer afbouwen en Gjalt en Jante steeds meer opbouwen. Uiteraard verandert er voor het bedrijf, de medewerkers en de gasten verder eigenlijk niets.

“Al een aantal jaren acteren Jante en Gjalt op het hoogste niveau in het bedrijf. Maar nu mogen ze ook echt directie voeren, voor het eerst onder een vergrootglas en zichtbaar voor alle medewerkers en gasten. De zoon – en dochter van…. Hun lot?!?…. Nee, ze hebben oprecht hier zelf voor gekozen. De zoon en dochter van -, zijn nu gewoon Gjalt en Jante de Vries, de volgende generatie en absoluut zelf verdiend en gewild!

Jante en Gjalt willen het hotel nog mooier, luxer, culinairder en duurzamer maken. Ze willen met hun hele team de Parel van Gelderland nog meer laten glimmen!

Familie De Vries en alle medewerkers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details