NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Hotelcore: Unieke All-in-One Oplossing in Amsterdam

Hotelcore: Unieke All-in-One Oplossing in Amsterdam

De softwareaanbieder Hotelcore presenteert zijn producten in 2023 voor het eerst op de Independent Hotel Show.

Met zijn digitale tools voor hotels maakt Hotelcore nu een geweldige start in Nederland. Met meer dan 6.500 klanten, waaronder hotels, resorts, B&B’s en campings is het softwarebedrijf op het gebied van gastvrijheid marktleider op de Duitstalige markt. Maar de oplossingen van Hotelcore worden ook in de Nederlandse hotellerie goed ontvangen. Het bedrijf ziet hier een groot potentieel voor digitalisering en een hoge acceptatiegraad bij de gasten. 

Unieke productcombinatie: de all-in-one-oplossing voor hotels

Sinds bijna 10 jaar ondersteunt Hotelcore hotelmedewerkers bij hun dagelijkse werk. In eerste instantie lag de focus op het verlenen van digitale service aan gasten: met de digitale hotel informatiemap en de eigen hotel-app, de hotelkrant en het informatiekanaal voor tv’s bieden hoteliers hun gasten 24 uur per dag service, zowel digitaal als persoonlijk.

In 2022 lanceerde Hotelcore bovendien een tool voor de teamcommunicatie en het taakmanagement: Hotelboard. Een tool die talrijke opgaven in het hotel voor zijn rekening neemt. Met als motto ‘Stop Hustling. Start Doing!’ zorgt het voor meer efficiëntie in het hotel. Het Hotelboard verbetert de communicatie met zowel de gasten als het team, vergemakkelijkt de interne organisatie van taken en zorgt voor een betere uitwisseling van kennis. Daarmee sluit het Hotelboard naadloos aan op al bestaande oplossingen. De tool levert een unieke combinatie op: digitale ondersteuning, zowel voor als achter de receptie.

Hotelcore op de Independent Hotel Show in Amsterdam

Op 14 en 15 maart 2023 presenteert Hotelcore al zijn producten op de Independent Hotel Show in Amsterdam. U vindt Hotelcore bij stand M50. Nick van Alten, teamleider International Sales bij Hotelcore: ‘Hoewel we pas sinds kort op de Nederlandse hotelmarkt actief zijn, hebben al veel hotels hun weg naar ons gevonden. Niet alleen in Nederland, maar ook op de Nederlandse Antillen. We zijn daarom blij dat Martine Vissers sinds kort deel uitmaakt van ons sales team.’

Over Hotelcore
Het all-in-one Hotel Operations Platform van Hotelcore ondersteunt hotels en hun teams bij de digitale communicatie, service en organisatie. De verschillende producten kunnen daarbij modulair gecombineerd worden en vereenvoudigen de werkdag: het Hotelboard, de digitale informatiemap (beschikbaar als native app, maar ook als webversie met progressive-web-app), de wifi-startpagina, de hotelkrant en het informatiekanaal voor de tv. 

De digitale tools van Hotelcore informeren, verbeteren de service, verhogen de verkoop, vergemakkelijken de samenwerking binnen het team en ontlasten medewerkers. Meer informatie vindt u op www.hotelcore.nl en in de blog van Hotelcore onder https://blog.gastfreund.net/en/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details