NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Future Hotel Leader Award: Erkenning voor Toekomstige Leiders in de Hotellerie.

Future Hotel Leader Award: Erkenning voor Toekomstige Leiders in de Hotellerie.

De Future Hotel Leader Award, een samenwerkingsinitiatief tussen Hotel Leaders Network en Hotelvrijmibo, is bedoeld om de opkomende sterren in de gastvrijheidssector in de schijnwerpers te zetten. Deze veelbelovende leiders belichamen de kern van buitengewone gastvrijheid en hun toewijding en passie zijn onmisbaar voor het voortdurende succes van de hotelbranche.

Om in aanmerking te komen voor de nominatie voor de Future Hotel Leader Award, moet je aan de volgende criteria voldoen:

  • Je bent een afdelingshoofd (bijv. Hoofd Receptie, Hoofd Huishouding, Hoofd Financiën, Hoofd F&B, Hoofd Verkoop), maar niet werkzaam als Hotel- of Algemeen Manager.
  • Je hebt minimaal 1 jaar in een hotel in Nederland gewerkt.
  • Je bent verantwoordelijk voor een team met minimaal 2 directe medewerkers.

Ben je, of ken je iemand in jouw netwerk die de potentie heeft om een echte impact
te maken op de toekomst van de hotelsector? Dien dan nu jouw nominatie in via futurehotelleaderaward.com. Nominaties zijn geopend tot 15 november 2023.

De gelukkige winnaar van de Future Hotel Leader Award 2024 zal beloond worden met een volledig verzorgd verblijf voor twee personen bij Pillows Maurits at the Park, inclusief andere prijzen. Voor meer informatie en gedetailleerde prijzen, bezoek onze website.

Onze deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit zowel de academische wereld als de branche, staat klaar om de inzendingen te beoordelen. De jury zal de topkandidaten selecteren op basis van hun uitzonderlijke bijdragen aan de hotellerie.

De Future Hotel Leader Award is een eerbetoon aan de toekomst van de hotellerie en de impact van individuen die zich inzetten voor de groei en bloei van de sector. We moedigen iedereen aan om nominaties in te dienen en deel uit te maken van deze viering van inspirerend leiderschap in de hotelwereld.

Voor meer informatie, details over nominaties en updates over de Future Hotel Leader Award, kunt u terecht op futurehotelleaderaward.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details