NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Yoy Bergs opent Check-In Hospitality Summit in Breda

Yoy Bergs opent Check-In Hospitality Summit in Breda

Yoy Bergs, docent en onderzoeker aan de Academie voor Hotel- en Facility Management van de Breda University of Applied Sciences, verzorgt op 29 september 2022 de Check-In Hospitality Summit door RoomRaccoon bij Ingenhousz in Breda.

RoomRaccoon, een toonaangevend all-in-one hotel management systeem, heeft Yoy Bergs aangekondigd als de ceremoniemeester op de Check-In Hospitality Summit in Breda. Dit is de tweede keer dat Yoy Bergs optreedt als dagvoorzitter voor RoomRaccoon’s grootse evenement. 

Als promovendus en docent Organisatiegedrag beschikt Yoy Bergs over een indrukwekkende academische achtergrond die de basis vormt van haar manier van lesgeven, waarbij ze zich buigt over het navigeren van onze meervoudige identiteiten in de dynamische en turbulente horecasector.

CEO en mede-oprichter van RoomRaccoon, Tymen van Dyl, zegt: “Yoy heeft jarenlange ervaring en begrijpt de unieke verwikkelingen waar de horecasector in deze onzekere tijden mee te maken heeft. Dit maakt haar de perfecte bemiddelaar. We kijken er dan ook naar uit om haar opnieuw te mogen verwelkomen als dagvoorzitter voor de tweede editie van onze Check-In Hospitality Summit in Breda dit jaar.”

De Check-In Hospitality Summit is een reeks van evenementen georganiseerd door RoomRaccoon voor onafhankelijke hoteliers in verschillende steden over de hele wereld. Het evenement brengt ondernemers uit de industrie en toonaangevende technologische oplossingen samen om de horecasector te voorzien van actiegerichte strategieën om de groei van ondernemingen te stimuleren.

RoomRaccoon introduceerde voor het eerst de Check-In Hospitality Summit in november 2021 bij het Inspirium in Breda. Het evenement was volgens de organisatoren een groot succes en er waren 60 hoteliers aanwezig. Sindsdien heeft RoomRaccoon nog vier Check-In-evenementen georganiseerd in Schotland, Zuid-Afrika, Duitsland en Frankrijk.

Yoy Bergs reageert: “Het is een eer om terug te mogen keren als dagvoorzitter van de Check-In Hospitality Summit! De dag staat voor mij symbool voor het opbouwen van sterke banden binnen de industrie en het ontdekken van belangrijke inzichten om te blijven ontwikkelen.”

Dit jaar zal Bergs terugkeren als ceremoniemeester. Zij zal bemiddelen bij de mondiale paneldiscussie van het evenement, waar zes sprekers van vooraanstaande bedrijven uit de sector aanwezig zullen zijn: OTA Insight, Expedia, MOORE Global, Assa Abloy, Effecty en RoomRaccoon.

“Dit jaar kijk ik ernaar uit om gesprekken te bemiddelen over onderwerpen die belangrijk zijn voor de koplopers in de horeca en om als industrie samen te komen om uitvoerbare strategieën te ontdekken voor het komende jaar,” zegt Yoy Bergs.

De paneldiscussie zal zich richten op de wereldwijde impact van de horeca en op de gevolgen voor het de hotel industrie in Nederland in het bijzonder. Onderwerpen als de huidige stand van zaken in het internationale reisverkeer, de aanpak van personeelstekorten en de toekomst van de hotel technologie zullen aan bod komen.

Daarnaast kunnen de aanwezigen essentiële educatieve lezingen, boeiende product demonstraties, een prijsuitreiking door Tymen van Dyl, RoomRaccoon’s CEO en mede-oprichter, en een netwerkevenement met vakgenoten en experts uit de sector bijwonen.

Inschrijvingen voor de jaarlijkse Check-In Hospitality Summit in Breda zijn officieel geopend. Ga naar event.checkin2022.com/breda om een ticket te reserveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details