NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Hampshire Hotel-Delft Centre ondergaat muzikale make-over

Hampshire Hotel-Delft Centre ondergaat muzikale make-over

Na 13 jaar is het tijd voor een opfrisbeurt van de kamers van Hampshire Hotel- Delft Centre. ‘Futureproof’ en een knipoog naar het muziekthema staan bovenaan het verlanglijstje. Het hotel vindt in Muurbloem Design Studio een deskundige samenwerkingspartner. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in interieurontwerp, creëert speciale ontwerpen die perfect passen bij het karakter van het hotel.

Na uitgebreid overleg en goedkeuring van de ontwerpen gaat de renovatie in november 2023 van start. Het voltallige team bundelt de krachten om, etage voor etage, de 92 kamers leeg te maken en opnieuw in te richten. Dit alles terwijl het hotel operationeel blijft voor hotelgasten. Aannemers voorzien de kamers van bijzondere wanden en vloeren, geïnspireerd op muziekstijlen. Variërend van rock tot reggae, van hiphop tot klassiek. In maart 2024 wordt uiteindelijk de laatste hand gelegd aan de bovenste verdieping en is het werk voltooid. 

Duurzaamheid staat centraal in het project. Bij de keuze van materialen is hier dan ook rekening mee gehouden. Zo is het tapijt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en oude visnetten, volledig circulair en wordt na 10 jaar teruggenomen voor hergebruik. De wandbekleding bestaat uit 100% gerecycled polyester met een beschermende coating op basis van aardappelzetmeel uit de voedselindustrie.

Het nieuwe lichtplan verbetert niet alleen het verblijf, maar voldoet ook aan de eisen voor de Green Key Goud-certificering. Oud meubilair heeft een tweede leven gekregen en behangresten zijn door stichting Stunt geupcycled tot originele tassen.

Met de afronding van deze renovatie heeft Hampshire Hotel- Delft Centre een nieuwe dimensie toegevoegd aan de gastervaring. De inspirerende muziekthema’s hebben een sfeer gecreëerd die de hotelgasten een onvergetelijk verblijf in Delft zullen bezorgen. Ontdek zelf de unieke charme van de vernieuwde kamers op www.hoteldelftcentre.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details