NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Wat betekent het gebruik van Enzosystems check-in kiosken voor uw hotel?

Wat betekent het gebruik van Enzosystems check-in kiosken voor uw hotel?

Introductie

In dit artikel  worden de belangrijkste redenen uitgelegd waarom het implementeren van een check-in kiosk uw hotelorganisatie zal veranderen.

De Enzosystems check-in hotelkiosk is een alles-in-één oplossing die grote aantallen check-in en check-outs snel en eenvoudig kan verwerken. Het voert de handelingen uit die bij een hotelreceptie gedaan worden, zoals het invullen van formulieren, aanbieden van extra’s, communiceren met het PMS, afhandelen van betalingen, coderen van sleutels en scannen van officiële documenten.

In de afgelopen 15 jaar zagen we de ‘early adapters’ en ‘pioneers’ in de hotelsector met succes onze check-in oplossingen implementeren, wat resulteerde in een reductie van personeelskosten èn een verhoging van de klanttevredenheid. Nu zien we dat de impact van de hotelkiosk groeit en dat het de standaardservice wordt die gasten verwachten bij aankomst in elk hotel.

“De ervaring van de klant is wat de gast onthoudt en hen terugbrengt naar uw hotel. Inchecken en uitchecken is het eerste en het laatste wat ze doen.”

Elimineer lange wachtrijen bij de receptie


Er is niets erger dan in de rij te moeten wachten. Het is bewezen dat de tevredenheid van gasten met 50% daalt als ze langer dan 5 minuten in de rij moeten staan en helaas is dit het eerste wat gasten doen bij aankomst in een druk hotel.

Er zijn meerdere redenen voor deze inefficiëntie bij de receptie. Maar de voornaamste ligt in de administratieve procedures die moeten worden voltooid voordat de kamersleutel aan de gast wordt overhandigd. We weten allemaal dat het receptiepersoneel hard werkt en onder druk staat om repetitieve formulieren in te vullen, ID-documenten te scannen, extra’s aan te bieden en non-stop vragen van elke gast te beantwoorden. Deze procedure is de standaard hotel incheckervaring waar we allemaal aan gewend zijn en die niemand prettig vindt. Gelukkig, dankzij moderne digitale technologieën, is de hotel incheckkiosk een instrument dat een volledige incheck in 3 minuten en uitcheck in 30 seconden mogelijk maakt.

Hoe is dit mogelijk? Welnu, het eerste dat de kiosk anders doet dan een receptionist, is de gast in staat stellen om zelf de formulieren in te vullen, begeleid door een gebruiksvriendelijk incheckproces op het scherm. De integratie van de kiosk met de Property Management Systemen (PMS) maakt automatisch het ophalen van informatie mogelijk om gegevens in ‘real-time’ te verzamelen en op te slaan.

Bespaar op personeelskosten en afhankelijkheid

De ROI (rendement op investering) van ons inchecksysteem is uitstekend omdat u geen compleet team personeelsleden achter uw incheckbalie nodig heeft, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen.

Enzosystems check-in kiosken kunnen 24/7 – 365 dagen per jaar werken met minimaal onderhoud van hardware. Het installeren van een hotelkiosk in uw hotel zal de personeelskosten aanzienlijk verminderen en u een stap dichter bij een geautomatiseerde hotelervaring brengen.

De pandemie maakte duidelijk hoe afhankelijkheid van mensen, instabiliteit en onzekerheid als gevolg had. We zagen dat hotels het voortouw namen om over te stappen op personeelsvrije en geautomatiseerde hoteldiensten. Het implementeren van onze check-in oplossingen in uw hotel zal niet alleen het personeelsprobleem oplossen en u geld besparen, maar het zal u ook een stap verder brengen naar een geautomatiseerde hotelervaring. Hierdoor zal uw hotel op elk moment operationeel zijn en klaar staan om de beste service aan uw gasten te bieden.

Bied een gepersonaliseerde gastervaring

De enige manier om een geweldige klantervaring te bereiken, is door uitstekende service te bieden aan uw gasten bij elke gelegenheid. Het hotelpersoneel moet samenwerken om dit doel te bereiken. Om de beste service te bieden en uw gasten telkens weer te ondersteunen. Door een ontspannen sfeer te creëren en de tijd te nemen om te luisteren en vragen te beantwoorden.

Gelukkig draagt de hotelkiosk ook bij aan dit streven en zorgt voor consistente service elke keer weer, dankzij de vriendelijke en efficiënte gebruikersinterface. Dus, in plaats van te wachten op nieuwe gasten, kan uw personeel multifunctioneel zijn en gasten bij de kiosken helpen wanneer dat nodig is. Het persoonlijke contact tussen uw gasten en het personeel neemt toe zonder dat er een balie tussen zit, wat zorgt voor een veel natuurlijkere en vriendelijkere interactie met de gasten.

Verhoog de verkoop van extra’s en kamerupgrades

Up-selling is een geweldige manier om de winstgevendheid te vergroten en een goede receptiemedewerker moet in staat zijn om kamerupgrades en extra’s zo veel mogelijk te verkopen. Onze check-in kiosken maken het mogelijk om upgrades en extra’s te verkopen, met aantrekkelijke foto’s en beschrijvingen op het juiste moment van het incheckproces. Veel van onze klanten melden aanzienlijke stijgingen in up-sells sinds de implementatie van de kiosken.

Kortom

De digitale transformatie van de hotelsector is begonnen en de voordelen van de check-in kiosken voor de hotelsector zijn duidelijk. Het draagt bij aan een betere en geavanceerdere gastervaring op basis van automatisering, gegevensbeheer en gepersonaliseerde service. Terwijl het geld bespaart, herhaalbaarheid waarborgt en personeelsproblemen oplost.

Het check-in platform evolueert voortdurend en wordt krachtiger en het benadert de beste hotelreceptionist ooit. De technologieën waarop de hotelkiosk is gebaseerd openen nieuwe mogelijkheden voor het verzamelen en gebruiken van gegevens zodat we de hotelervaring zoals we die kennen, naar een volgend niveau kan worden gebracht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details