NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Introductie FreshAir detector in Nederland
De FreshAir FAS2.0 detector.

Introductie FreshAir detector in Nederland

Nieuwe technologie voor hotels beschikbaar om tabaks- en marihuana rook te detecteren, ongemerkt roken in hotelkamers is nu verleden tijd!

De FreshAir detector, de enige technologie beschikbaar voor het detecteren van tabak en marihuana rook, is nu leverbaar in Nederland, het eerste land in Europa.Producent FreshAir uit New Hampshire USA en Green Bull Company B.V. lanceren samen de innovatieve detector, ontwikkeld en geproduceerd in Amerika. De detector en bijbehorende monitoringsysteem is leverbaar vanaf 28 juni a.s.

Gepatenteerde Sensor die moleculen van tabak en marihuana rook detecteren

De FreshAir detector is uitgerust met de geavanceerde PolySens® sensor, die in staat is de specifieke moleculen van tabak en marihuana rook te detecteren. In tegenstelling tot conventionele rookmelders, die licht of straling gebruiken om algemene deeltjes (zoals stof, rook, damp, enz.) te detecteren, stuurt de FreshAir detector alleen een discrete melding naar het monitoringssysteem wanneer er daadwerkelijk gerookt wordt.

De gepatenteerde PolySens® sensoren van FreshAir zijn het resultaat van meer dan 20 jaar onderzoek en ontwikkeling door oprichter Joe BelBruno, hoogleraar scheikunde aan Dartmouth College, New Hampshire, Verenigde Staten. Deze sensor biedt hoteliers een oplossing om ongeoorloofd roken vroegtijdig te stoppen, waardoor schade wordt voorkomen en de gezondheid van gasten en medewerkers wordt beschermd.

Klachten over onaangenaam ruikende kamers en rokende gasten verleden tijd

Ongeoorloofd roken in hotelkamers is een langdurig probleem dat helaas regelmatig voorkomt. Het lokaliseren van de kamer waarin het incident plaatsvindt, is een grote uitdaging zodra er klachten zijn over rooklucht of de kenmerkende geur van wiet. Bovendien komt het vaak voor dat de housekeeping ’s ochtends meldt dat er is gerookt nadat de gast al is uitgecheckt. Dit leidt tot klachten over rokende gasten, onaangenaam ruikende kamers, extra schoonmaak en het buiten gebruik stellen van kamers. Deze kosten en de misgelopen omzet kunnen in de meeste gevallen niet worden verhaald.

Dit is nu verleden tijd dankzij de detectoren en het monitoringsysteem van FreshAir. Zodra er rook wordt gedetecteerd, stuurt de detector direct een pushbericht via wifi naar de computer en mobiele telefoon(s) van de klant, naar de medewerkers die aangemeld zijn op het account. Een wetenschappelijk rapport ondersteunt dit onweerlegbare bewijs, waarmee de schoonmaakkosten in rekening kunnen worden gebracht op de veroorzaker. Op deze wijze zijn de kosten van monitoring ruimschoots gedekt en kan de klant rekenen op extra omzet.

Training

Green Bull Company verzorgt, naast het hiervoor genoemde bewijs, een speciale training voor medewerkers van klanten, zodat zij op een gastvriendelijke en tegelijkertijd duidelijke wijze de rokende gast kunnen confronteren met de overtreding. Naast de training en ondersteuning is er tevens de mogelijkheid om de installatie van detectoren volledig uit handen te nemen. Op deze manier wordt de klant volledig ontzorgd en kan deze zich blijven focussen op gasten.

Maak nu de stap naar een schonere, gezondere en veiligere omgeving voor uw gasten en medewerkers.

Meer informatie over de sensor, monitoringsysteem en training: Green Bull Company

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details