Platform over hotelmanagement, inrichting en design
Outdoor

Buitenmeubelen: Ultieme gastbeleving en een vol terras!

Bended-sofa

25 mei 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Gasten verwachten tegenwoordig meer van een horecaterras. Naast lekker eten en drinken willen ze ook een sfeervolle en comfortabele buitenervaring. Daarom biedt Bubalou zitoplossingen die aan deze eisen voldoen.

Bubalou brengt binnen écht naar buiten

Bubalou zorgt ervoor dat gasten comfortabel kunnen genieten. De buitenmeubels bieden een ongeëvenaard zitcomfort en zijn gemaakt van hoogwaardige, weerbestendige materialen. Met hun stijlvolle ontwerp, dat lijkt alsof ze rechtstreeks uit de huiskamer komen, brengen ze het ultieme comfort van binnen naar buiten.

Nooit meer slepen met losse kussens

Bubalou loungesets zijn voorzien van een weerbestendige stof, die waterdicht is dankzij een dunne filmlaag – gemaakt van gerecyclede PET-flessen – aan de achterzijde van de stof. Hierdoor dringt water en andere vloeistoffen niet door de stof heen, maar loopt het er simpelweg vanaf. De meubels kunnen daarom het hele jaar door buiten blijven staan en zijn binnen no-time weer droog na een regenbui. Ze zijn bovendien eenvoudig schoon te houden en hoef je nooit meer te slepen met losse kussens.

Dit bespaart je veel werk, zodat je meer tijd over hebt om je gasten een ultieme beleving te bieden.

Advies op maat

De modulaire collectie van Bubalou biedt eindeloze mogelijkheden voor elke opstelling en is geschikt voor zowel grote als kleine terrassen. De meubels worden vaak gecombineerd met lage tafels, zodat gasten ontspannen vanuit de bank kunnen genieten van hun hapjes. Diverse strandpaviljoens en restaurants, zoals Sophias in Leeuwarden, hebben hun grote terrassen ingedeeld met Bubalou loungesets voor een ultieme gastbeleving.

Om ervoor te zorgen dat de indeling van jouw terras perfect aansluit bij jouw terras, doelgroep en gewenste sfeer, biedt Bubalou advies op maat. Op die manier kun je een doordachte opstelling creëren die volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Voor meer informatie neem contact op of bezoek de website www.bubalou.com

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sarah Dierick

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details