NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
MEIKO introduceert slim wassysteem voor herbruikbare flessen

MEIKO introduceert slim wassysteem voor herbruikbare flessen

De trend naar meer duurzaamheid zet veel in beweging, maar stelt hotels, restaurants, cafés en cateringbedrijven ook voor uitdagingen. MEIKO ondersteunt de inspanningen om plastic afval te vermijden met diverse oplossingen voor het wassen van herbruikbaar vaatwerk. Zoals een slim flessenwassysteem.

De horeca is al lang in de ban van de trend van zelfgemaakte limonades en water met een smaakje. En als er geen behoefte is aan limonade, maar aan gewoon klassiek water, dan wordt dat met of zonder bubbels in glazen flessen en karaffen geserveerd. Het wassen van deze flessen en karaffen vraagt om nieuwe oplossingen. In het nieuwe MEIKO flessenwassysteem gaat dat heel gemakkelijk. Er zijn maar weinig handelingen nodig om een M-iClean U voorlader vaatwasmachine van MEIKO om te bouwen naar een vaatwasmachine die speciaal bedoeld is voor het reinigen van herbruikbare flessen. U hoeft alleen de onderste wasarm te vervangen door de meegeleverde adapter.

Goed voor milieu en portemonnee

Er kunnen maar liefst 16 glazen flessen en karaffen in alle gangbare maten en vormen in de kortst mogelijke tijd worden gewassen in een M-iClean U, zelfs met een buitendiameter van 114 mm. Ook het reinigen van laboratoriumflessen is geen probleem. In het systeem met volledig gescheiden leidingen wordt eerst het waswater en vervolgens het naglansmiddel aangevoerd. Via speciale sproeiers wordt het water rechtstreeks in de fles gespoten. Dit voorkomt dat er resten van het wasmiddel achterblijven en zorgt voor hygiënisch schone flessen. En het beste van alles: het flessenkorfsysteem past in iedere M-iClean UM en UM+ en kan gemakkelijk worden ingezet, zelfs bij oudere modellen. En dat zorgt voor de benodigde flexibiliteit als u snel verschillende soorten vaatwerk moet wassen. Met dit effectieve proces spaart u waardevolle natuurlijke bronnen, verlaagt u de personeelskosten, bespaart u tijd en zorgt u voor een betrouwbare hygiëne, uiteraard conform DIN (SPEC 10534).

Bekijk de video

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details