NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Hotel Leaders Network is terug!

Hotel Leaders Network is terug!

Na twee jaar zonder een editie is Hotel Leaders Network (HLN) terug! Dit populaire netwerkevenement voor decision makers in de hotellerie zal op 2 september gehouden worden in de Beurs van Berlage.

Hotel Leaders Network 2022

Het HLN is dé gelegenheid bij uitstek om een vrijblijvend netwerk op te bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement. Daarnaast zijn er inspirerende gastsprekers, pitches door innovatieve start-ups en de bekende Hotelrede.

Business as (un)usual, the future of travel

De gastsprekers van dit jaar focussen zich op de uitdagingen en kansen van de hotellerie binnen de toekomst van (zakelijk) reizen. Sprekers Odete Pimenta da Silva (managing director van de Nederlandse Associatie voor Travel Management) en Bas Gerressen (Directeur KLM Nederland) gaan in op de ontwikkeling in de vraag naar reizen en hoe de afgelopen COVID periode het reisgedrag heeft beinvloed.

Start-up Pitch powered by ABN AMRO

Een nieuwe toevoeging aan het HLN programma is de Start-up Pitch. In samenwerking met ABN AMRO presenteren drie start-ups – gericht op de hotellerie – zich. Voor deze eerste editie is het beurt aan:

Orbisk
Een veelbelovende startup die een concrete oplossing biedt tegen één van de grootste uitdagingen wereldwijd, namelijk voedselverspilling.

Please Ask M
Biedt een systeem dat met behulp van kunstmatige intelligentie helpt bij het verwerken, centraliseren en automatiseren van zakelijke vergader-, en hotelaanvragen.

Solarix
Ontwerpt en levert gekleurde zonnepanelen die volledig te integreren zijn in energie-opwekkende gevels. Hiermee maken ze energie-opwekking een integraal onderdeel van de (her)ontwerpstrategie van gebouwen.

Na de presentaties van de start-ups is gelegenheid vragen te stellen en wordt de beste pitch geselecteerd.

De Hotelrede

Vast onderdeel van het Hotel Leaders Network programma is de Hotelrede, waarbij een bekende Nederlander zijn of haar buitenstaandersblik op de hotelindustrie deelt. Zo werd de Hotelrede in 2018 uitgesproken door Jort Kelder en had Jan Jaap van der Wal in 2019 de eer. Dit jaar zal de Hotelrede worden voorgedragen door niemand minder dan cabaretier Martijn Koning.

Hotelvrijmibo CONNECTS + XL

Net als voorgaande jaren wordt Hotel Leaders Network gehouden voorafgaand aan een XL-editie van de bekendste vrijdagmiddagborrel voor hotelmedewerkers, de Hotelvrijmibo.

Tijdens een XL editie wordt er net eventjes wat meer uitgepakt dan normaal. Denk aan grootse lichtshows en groots entertainment, met als hoofdact: The Partysquad.

Nieuw dit jaar is de toevoeging van Hotelvrijmibo CONNECTS. Dit nieuwe concept slaat een brug tussen Hotel Leaders Network en de Hotelvrijmibo. Waar HLN enkel bedoeld is voor decision makers is Hotelvrijmibo CONNECTS gericht op alle hotelmedewerkers.

Hotelvrijmibo CONNECTS biedt een boeiend programma waarin sprekers Michael Diederich (bekend van Boom Chicago) en psycholoog Thijs Launchspach op een verrassende en speelse manier ingaan actuele thema’s.

Michael Diederich zal enkele van zijn ‘greatest hits’ presenteren, waarbij hij het publiek vraagt om games te spelen waarin ze verrassend zullen falen – omdat ze gewend zijn om dingen op een bepaalde manier te doen. De zakelijke manier. Maar bij het gebruik van improvisatie begint plotseling alles te stromen en wordt het effectief en efficiënt.

Psycholoog Thijs Launchspach leert je op een effectieve manier om te gaan met stress en deelt zijn favoriete tips en tricks op het gebied thuiswerken en voor jezelf zorgen in zijn lezing ‘Work Life Balance’.

Hotelvrijmibo CONNECTS is de perfecte kans om iets nieuws te leren en te lachen met je hotelcollega’s.

Alle evenementen zijn volledig gratis toegankelijk, na goedkeuring van inschrijving. Zo is HLN enkel toegankelijk voor hoteleigenaren, hotelmanagers, general managers, CEO’s, COO’s en regiodirecteuren en wordt er voor de Hotelvrijmibo gecontroleerd of je daadwerkelijk werkzaam bent in de hotelindustrie.

Meer informatie & aanmelden Hotelvrijmibo CONNECTS + XL:
https://www.hotelvrijmibo.nl/netwerkborrel/hotelvrijmibo-xl-15-years/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details