NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
HOTELVRIJMIBO – Rooftop nights

HOTELVRIJMIBO – Rooftop nights

De recente Hotelvrijmibo – Het Hotelvrijmibo netwerkevenement vond op 30 juni plaats bij Floor17, op de top van het Leonardo Hotel. Het was een geweldige bijeenkomst van hotelprofessionals wat zorge voor bruisende energie.

Bij aankomst werden de gasten hartelijk verwelkomd door het hotelteam en de swingende muziek van de DJ. Hiermee werd de weg vrijgemaakt voor een onvergetelijke ervaring. Naarmate de avond vorderde, genoten de gasten van het prachtige weer en zochten ze hun weg naar het dak, waar twee verdiepingen en een ruim terras op hen wachtten. Het evenement stond in het teken van verbinden, netwerken en samen een geweldige tijd hebben.

NETWERKEN EN HEERLIJKE LEKKERNIJEN
De sfeer op het dak bood de perfecte achtergrond voor zinvolle gesprekken en nieuwe connecties. Professionals uit de hotelbranche grepen de gelegenheid aan om ideeën uit te wisselen, ervaringen te delen en hun netwerk te versterken. Te midden van de gesprekken genoten de gasten ook van een breed scala aan verrukkelijke hapjes. Het aanbod was divers en kwam tegemoet aan verschillende smaken en voorkeuren, en iedereen genoot van de verrukkelijke lekkernijen die de hele avond beschikbaar waren.

EEN EPISCHE FEESTAVOND
Een van de hoogtepunten van de avond was de levendige karaoke-stand, waar iedereen zijn innerlijke artiest de vrije loop liet en uit volle borst meezong. De stand was de hele avond gevuld met enthousiaste karaokesterren, gelach en welgemeend applaus. Naarmate de avond vorderde, veranderde het evenement in een energiek feest, met diverse dj’s die het publiek in beweging hielden. De gasten genoten zichtbaar van de levendige sfeer en de prachtige ambiance.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details