NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Omcirkel 2 februari 2024 in je agenda want hier wil je bijzijn!

Omcirkel 2 februari 2024 in je agenda want hier wil je bijzijn!

Hotelvrijmibo CONNECTS, Hotelvrijmibo XL: Cirque de l’hôtel, Hotel Leaders Network en Future Hotel Leader Award

Op vrijdag 2 februari 2024 zullen vier opmerkelijke evenementen voor hotelprofessionals samenkomen in de historische Beurs van Berlage. Hotelvrijmibo CONNECTS, Hotelvrijmibo XL: Cirque de l’hôtel, Hotel Leaders Network (HLN), en de uitreiking van de Future Hotel Leader Award (FHLA). Het belooft een dag vol inspiratie, netwerken, en feestelijkheden te worden.

Winnaar HLN-start up pitch 2023 Sebastiaan Jager van R8 Technologies

In een primeur wordt er dit jaar voor het eerst samengewerkt met een hotelschool voor een exclusieve alumni en studentenborrel, namelijk Hotel Management School NHL Stenden. Deze zal plaatvinden tijdens Hotelvrijmibo XL tussen 19:00 – 20:00, aanmelden noodzakelijk.

HOTEL LEADERS NETWORK

Dit exclusieve netwerkevenement voor hotel leaders zal de dag aftrappen met om 13:00 uur het voorprogramma, aangeboden door hoofdpartner Booking.com, dat de laatste inzichten op het gebied van cybersecurity zal presenteren. Het HLN-programma, dat duurt tot 19:00 uur, omvat een scala aan inspirerende sprekers, waaronder Remy Gieling, een expert op het gebied van AI, ChatGPT en technologie. Daarnaast is er de HLN Scale-up Pitch, mogelijk gemaakt door ABN AMRO, en de Hotelrede door Peter Heerschop.

Peter Heerschop.

Tussen 17:00 en 19:00 uur is er een Walking Network Dinner, gevolgd door het hoogtepunt van de avond: de uitreiking van de Future Hotel Leader Award 2024 om 20:00 uur.

HOTELVRIJMIBO CONNECTS

Terwijl HLN volop bezig is, gaat Hotelvrijmibo CONNECTS van start om 17:15 uur. De avond belooft inspiratie met spreker Niek van den Adel, die zijn verhaal deelt over veerkracht en het overwinnen van tegenslagen. Michael Diederich, met meer dan 46 jaar ervaring in musicals, theater en improvisatiekomedie, is de moderator van het evenement en zal tevens een interactieve workshop voor zijn rekening nemen.

HOTELVRIJMIBO XL: CIRQUE DE L’HÔTEL

De avond gaat vervolgens naadloos over in Hotelvrijmibo XL: Cirque de l’hôtel, dat duurt tot 01:00 uur. Met een uniek thema en een fantastische line-up belooft het een onvergetelijke avond te worden.

“Deze dag is niet alleen een viering van de hotelindustrie, maar ook een kans om te leren, te netwerken en inspiratie op te doen voor de toekomst,” aldus de organisatoren: Jacob de Graaff en Melle Pegman. “We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze fantastische evenementen. ” Inschrijven voor deze gratis evenementen is mogelijk via de respectievelijke websites. Voor HLN is toegang beperkt tot hoteleigenaren, hotelmanagers, general managers, CEO’s, COO’s en regiodirecteuren, terwijl voor Hotelvrijmibo wordt gecontroleerd of deelnemers werkzaam zijn in de hotelindustrie.

Voor meer informatie en registratie:

Hotelvrijmibo: www.hotelvrijmibo.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details