NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Hotel Leaders Network 2023 – De Werkkracht (R)evolutie

Hotel Leaders Network 2023 – De Werkkracht (R)evolutie

Op 17 februari staan er drie fantastische evenementen op de agenda. Hotel Leaders Network, Hotelvrijmibo CONNECTS en als hoogtepunt het 15-jarig jubileum van Hotelvrijmibo. Alle drie de evenementen vinden plaats in de Beurs van Berlage en zijn gratis toegankelijk (registratie is vereist).

HLN is dé gelegenheid bij uitstek om een vrijblijvend netwerk op te bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement. HLN biedt inspirerende gastsprekers en interessante presentaties over trends, innovaties en ontwikkelingen in het (inter)nationale hotelwezen. Dit jaar staat het evenement in het teken van “The Workforce (R)evolution”, met gastsprekers Dominique Hermans (Chief Executive Northen Europe Randstad Groupe) en Jan Spooren (Global Talent Development Leader Bose Corporation), die ingaan op de toekomst van en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en hotellerie. Ook zijn de populaire start-up pitches in samenwerking met ABN AMRO weer van de partij, waarbij drie start-ups gericht op de hotellerie zich presenteren. En niet te vergeten de Hotelrede van cabaretier Micha Wertheim, die op humoristische wijze zijn buitenstaandersblik op de hotelindustrie zal delen.

Hotelvrijmibo CONNECTS – Unlocking your potential (and that of others)

Waar HLN enkel bedoeld is voor het hoger hotelmanagement is Hotelvrijmibo CONNECTS gericht op iedereen die in een hotel werkt. Ontmoet spreker Viona Terleth van Happy Millennials, die bruggen bouwt tussen generaties voor organisaties die streven naar balans tussen geluk en zakelijk succes. Luister naar jonge GM’s Caroline van Kessel en Melle van Uden, die hun ervaringen en inzichten over leiderschap en succes in het hotelwezen zullen delen. En neem deel aan een interactieve ervaring met Michael Diederich, een veteraan op het gebied van musicals, theater en improvisatiekomedie.

Hotelvrijmibo XL – Celebrating 15 years

In de afgelopen 15 jaar is de Hotelvrijmibo uitgegroeid tot de grootste hotelvrijdagmiddagborrel van Nederland. Op 17 februari wordt er teruggekeken naar de afgelopen 15 jaar en geproost op de toekomst. Het wordt een groots feest met waanzinnige lichtshows, een geweldige line-up en een niet te missen Grand Celebration om 20:00 uur!

Alle evenementen zijn volledig gratis toegankelijk, na goedkeuring van inschrijving. Zo is HLN enkel toegankelijk voor hoteleigenaren, hotelmanagers, general managers, CEO’s, COO’s en regiodirecteuren en wordt er voor Hotelvrijmibo gecontroleerd of je daadwerkelijk werkzaam bent in de hotelindustrie.

Meer informatie & aanmelden Hotelvrijmibo:
www.hotelvrijmibo.nl/hotelvrijmibo

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details