NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Luxelofts met een uniek uitzicht in het palace hotel

Luxelofts met een uniek uitzicht in het palace hotel

Het Palace Hotel in Zandvoort had door de jaren heen heel wat verschillende functies: een vergaderplek bij uitstek, een uitvalsbasis voor bezoekers van het nabijgelegen Dolfirama, en nog veel meer. Vandaag zet het hotel volop in op een unieke verblijfservaring, met de bouw van zes fraaie loft rooms waar gasten helemaal tot rust komen.  

Ab Interieurarchitect kleedde de 6 luxueuze (familie)kamers met entresol in. Het team koos voor UNILIN Clicwall als snelle, elegante oplossing voor de wanden in de ruimtes. De combinatie van natuurlijk hout (UNILIN Evola Minnesota Oak Natural) met donkerblauwe kleurvlakken en decoratieve zwarte wanden (UNILIN Evola Elegant Black) maken van deze plek een chique thuis op vakantie.

UNILIN Clicwall bleek een verstandige keuze voor deze intensief gebruikte ruimtes. De wanden zijn zeer makkelijk te reinigen. Tegelijk is Clicwall ook krasbestendig: regelmatig oplapwerk is niet nodig. Resultaat? Het Palace Hotel haalt het maximum uit zijn kamers met een minimum aan onderhoud.

Met een Clicwall modulair wandsysteem creëer je in een mum van tijd elegante voorzet- en tussenwanden. Ze worden geregeld ingezet voor winkelruimteswoninginterieurszorgcentra en nog veel meer. Ook de plaatsing is in rap tempo gebeurd. Voor het Palace Hotel bleek dat laatste een groot voordeel: de loftkamers konden snel verhuurd worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details