NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Een aangename ruimteakoestiek voor optimale gastvrijheid
Buizen en balken kunnen desgewenst worden meegenomen in het spuitwerk of juist zichtbaar blijven door eromheen te werken.

Een aangename ruimteakoestiek voor optimale gastvrijheid

Naadloze akoestische spuitpleister

In de hotelbranche is gastvrijheid het sleutelwoord. Gastvrijheid betekent het creëren van een prettige ruimtebeleving en comfort, waar elke gast zich thuis voelt. Asona levert naadloze en duurzame, geluidsabsorberende oplossingen die naadloos opgaan in het bestaande design van de ruimte. Een weldaad voor oog én oor en  gasten komen vaker terug.

Tegelijkertijd is het mogelijk om een contrasterend effect te creëren door het toepassen van bijzondere kleuren en vormen.

Asona nodigt geïnteresseerden uit op de beurs Material District in Utrecht op 6, 7 en 8 maart voor een Look & Feel van de nieuwste trends op het gebied van naadloze akoestische spray-on oplossingen.

Asona heeft twee naadloze plafondsystemen ontwikkeld, waarbinnen diverse mogelijkheden bestaan wat betreft kleur en structuur. Deze gaan zodanig op in het design van de ruimte dat ze als het ware onzichtbaar zijn en stilletjes hun werk doen in elke ruimte, waar het wordt aangebracht. je ziet ze niet, maar toch merk je direct het effect. Asona biedt de volgende twee plafondsystemen aan:  

Voor elke interieurarchitect biedt dit eindeloze mogelijkheden.

Sonaspray®

Sonaspray is een luxe naadloze en akoestische spuitpleister, die direct op elk mogelijk oppervlak wordt gespoten in de benodigde dikte en in elke gewenste kleur en structuur.

Sonacoustic®

Sonacoustic is een luxe, naadloze en ultra-gladde akoestische spuitpleister die op een backing van minerale wol wordt gespoten in elke gewenste RAL-kleur.

Beide oplossingen vormen een perfecte aanvulling op het bestaande design en volgen exact de contouren en vormen van het bestaande plafond, of het nu recht is of rond, koepelvormig, golvend of met onderbrekingen.

De interieurarchitect heeft met enorm veel factoren te maken binnen het project waar rekening mee gehouden moet worden als het gaat om het kiezen van toe te passen akoestische materialen en oplossingen. 

Wat als het gaat om een ouder (monumentaal) gebouw waar rekening moet worden gehouden met balken, uitsparingen, verlichtingsarmaturen of bijzondere vormen in het plafond, of wanneer aan de  vormgeving van het plafond niets mag worden veranderd? Wat doe je met alle buizen, lampen, spots, profielen en uitsparingen? Met de naadloze spray-on oplossingen van Asona is dit geen probleem, want met deze systemen kan gemakkelijk rekening worden gehouden met bovengenoemde factoren.

Spots en lampen kunnen prachtig in het systeem worden geïntegreerd. Buizen en balken kunnen desgewenst worden meegenomen in het spuitwerk of juist zichtbaar blijven door eromheen te werken. Tegelijkertijd is het mogelijk om een contrasterend effect te creëren door het toepassen van bijzondere kleuren en vormen. Voor elke interieurarchitect biedt dit eindeloze mogelijkheden om het gewenste visuele effect en comfort te realiseren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details