NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Humble lanceert ‘Firefly’

Humble lanceert ‘Firefly’

Veilige, duurzame, draadloze designlamp creëert betoverende sfeer van kaarslicht

Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is onmisbaar in veel horecagelegenheden. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen in de nieuwe draadloze designlamp Firefly. Geen gerommel met wax en lucifers; deze prachtige eyecatcher is veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is het product ideaal voor het gebruik in de horeca en op events!

De Humble Firefly is meer dan een sfeermaker. Door de onderstaande eigenschappen is het een ideaal product voor de horeca:

  • De long life battery zorgt ervoor dat de Humble Firefly tot wel 140 uur meegaat.
  • Daarnaast is de designlamp sfeervol & dimbaar (drie standen).
  • En op afstand bedienbaar binnen een straal van 10 meter met een Humble afstandsbediening.
  • De Humble Firefly is draadloos oplaadbaar met verschillende draadloze laders zoals de Single chargerDouble Charger & Six charger
  • Bovendien heeft de designlamp een siliconenafdichting en is waterproof IP65-gecertificeerd. Wanneer het weer omslaat kan de Humble Firefly dus buiten blijven staan.
  • Alle ontwerpen van Humble zijn voor de lange termijn.  Dit houdt in dat materialen van topkwaliteit zijn, onderdelen inwisselbaar en eenvoudig te repareren door jouzelf of met de hulp van Humble.

Humble Firefly | vanaf maart verkrijgbaar | vanaf € 149

Atmosphere, anywhere

Humble ontwikkelt draadloze lampen die opvallen door hun design en het creëren van de perfecte sfeer. De juiste verlichting verandert immers elke ruimte tot een thuis; zowel voor individuen als professionele omgevingen zoals de horeca. In al onze ontwerpen draait het om een langdurig gebruik en moderne gemakken. Dimbaar in drie settings, draadloos opladen of groepsbediening met afstandsbediening; Humble helpt jouw verlichtingservaring zowel moeiteloos als persoonlijk te maken. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie of inspiratie op www.humblelights.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details