NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
‘Realiseer optimale gastvrijheid met optimale ruimteakoestiek’
Deze akoestische panelen zijn niet alleen ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch ‘groen’.

‘Realiseer optimale gastvrijheid met optimale ruimteakoestiek’

Onderhoudsvrije akoestische oplossing met indrukwekkende geluidsabsorberende prestaties

Een optimale ruimtebeleving is een visitekaartje voor elk hotel en restaurant. Om dat te realiseren is een goede ruimteakoestiek onontbeerlijk. Idealiter combineer je een goede ruimteakoestiek met een mooie bijzondere vormgeving en creëer je een ruimte waar elke gast zich thuis voelt.

Ze vormen een perfecte oplossing voor ruimtes met een hoog plafond.

Niet vreemd dat er steeds hogere eisen worden gesteld aan de kwaliteit van een ruimte, waarbij geluidsdemping een cruciale rol speelt. Tegelijkertijd wordt de vraag naar groene en duurzame materialen steeds groter. Soundless Acoustics brengt beide elementen samen tot één onderhoudsvrije akoestische oplossing met indrukwekkende geluidsabsorberende prestatie met een aw van 1,0 met een zeer exclusieve uitstraling. Het effect is verbazingwekkend en zorgt ervoor dat gasten helemaal tot rust komen. En is dat niet waar het bij de gastronomie om draait?

Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving.

Haal de natuur binnen

Deze mospanelen worden graag toegepast in een lounge, receptie, restaurant, conference room of kantoor waar met onze 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, een naadloze geluidsabsorberende wand kan worden gerealiseerd die tevens een serieuze geluidsabsorberende oplossing vormt met 100% geluidabsorptie.
Deze akoestische panelen zijn niet alleen ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch ‘groen’, aangezien er uitsluitend gebruik gemaakt worden van natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving. Tevens absorbeert het ook nog het overtollig geluid en reduceert het de nagalm in elke ruimte. Daarbij is het ook nog een zeer decoratief.

Soundblox 100% Circulair, cement-vrij en CO2-negatief.

Soundblox akoestische blokken absorberen niet alleen overtollig geluid, maar ook CO2. Met deze volledig duurzame blokken zijn geschikt voor elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek. Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie.
Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk design en vormen een perfecte oplossing voor ruimtes met een hoog plafond, zoals: sport, gym en revalidatiezalen, stilte ruimtes, kantines, keukens, recepties, gangen en hallen. Soundblox kunnen ook uitgevoerd gecombineerd worden met bovengenoemd mos waarbij de akoestische en stabiele eigenschappen van de akoestische betonblokken een bijzondere synergie vormen met de decoratieve mos met natuurlijke uitstraling. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details