NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Een privémoment van complete ontspanning

Een privémoment van complete ontspanning

Massagestoelen bevorderen gezondheid en welzijn

We hebben allemaal wel eens behoefte aan wat ontspanning. Wat is er dan beter dan het nuttige en het aangename te combineren? De massagestoelen van Komoder hebben zowel een relaxerende als medische functie. Zo houd je je lichaam gezond, terwijl je je waant in een oase van rust.

Of je nu voor je plezier of voor werk in een hotel verblijft, je wilt je waarschijnlijk kunnen ontspannen. Een vakantieganger wil tot rust komen na een dag vol activiteiten, terwijl een zakenreiziger wil bijkomen van de werkstress. In beide situaties kan een massagestoel van Komoder helpen om te relaxen. Deze stoelen bieden comfort, gemak en gezondheidsvoordelen voor alle soorten hotelgasten.

Identiek aan masseurs

Veel hotels hebben een masseur in dienst. Dit is op zich al best een luxe, maar veel gasten worden nog blijer van een massagestoel. Volgens Dessa Mineva, manager van het Komoder-filliaal in Rotterdam, is daar een logische verklaring voor. “Je durft op een massagestoel echt te ontspannen. Bij een masseur voel je je soms ongemakkelijker of meer geremd. Je bent je dan bewust van de aanwezigheid en aanraking van een andere persoon.” 

Een veelgehoord argument voor de masseur en tegen de massagestoel is dat er een groot verschil in kwaliteit zou bestaan. “Dat is tegenwoordig zeker niet meer zo”, vertelt Dessa. “De technologie is inmiddels zo ver dat je het verschil niet meer voelt.” De snelheid, de beweging en de hardheid van de stoelen van Komoder evenaren de techniek van een professionele masseur.

Neem plaats en laat je lichaam tot rust komen.

Niet alleen voor de hotelgast is dat een cadeautje, maar het geeft ook de hoteleigenaar een extra service zonder veel moeite. Je plaatst een massagestoel van Komoder op de gewenste plek en hebt er verder geen omkijken naar. “De meeste stoelen bevatten een tablet waarop duidelijk wordt uitgelegd hoe het werkt”, zegt Dessa. “Een kind kan de was doen!”

Ontspannend en medisch

Komoder heeft een breed assortiment aan massagestoelen. Sommige stoelen zijn meer bedoeld voor ontspanning, andere bevorderen de gezondheid. “Een goede massagestoel voor hotels is de Therapeutix”, aldus Dessa. “Deze 4D-stoel is van alle gemakken voorzien. De stoel werkt ontspannend en is ideaal voor gebruikers met nek- of rugklachten. Daarnaast werken onze massagestoelen preventief tegen lichamelijke klachten.”

Kies jouw ideale massage op de bijgeleverde tablet.

De meeste massagestoelen bevatten drie dimensies: beweging van boven naar onder, de zijkanten en de druk tijdens de massage. De Therapeutix massagestoel bevat een vierde dimensie die de mogelijkheid biedt om de druk af te wisselen. Dessa: “Door vier dimensies te gebruiken, voelt een massage van deze stoel precies hetzelfde als van een masseur.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details