NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Terug naar overzicht

Lightspeed Commerce

Met het geavanceerde platform van Lightspeed kunnen ondernemers wereldwijd hun workflow vereenvoudigen, opschalen en hun klanten uitzonderlijke ervaringen bieden. Lightspeed’s kassasysteem is ontworpen voor horecaondernemers met ambitie. Wij geven ondernemers de tools die ze nodig hebben om de status quo uit te dagen.

Lightspeed Restaurant 

Lightspeed’s complete ondernemersplatform stelt wereldwijd horecaondernemers in staat om te vereenvoudigen, op te schalen en hun klanten uitzonderlijke ervaringen te bieden. Ons geavanceerde, intuĂ¯tieve en gebruiksvriendelijke kassasysteem geeft horecaondernemers de tools om hun workflow te optimaliseren en hun zaak efficiĂ«nter te runnen. Van flexibele vloerplannen, online bestellen en contactloos betalen tot ingebouwde verkooprapporten, talloze integratiepartners en multi-locatie beheer, Lightspeed Restaurant is het kassasysteem bij uitstek voor horecaondernemers met een visie.

Lightspeed Payments

Lightspeed Payments is een geĂ¯ntegreerde betaaloplossing, speciaal ontwikkeld voor het Lightspeed Restaurant kassasysteem. Payments maakt de workflow van horecaondernemers eenvoudiger door betalingen automatisch te synchroniseren met openstaande bestellingen in het kassasysteem. Daardoor bespaar je per transactie niet alleen cruciale seconden, maar wordt je dagafsluiting ook een moment om naar uit te kijken. Je hoeft bedragen niet meer handmatig in te voeren, bonnetjes dubbel te controleren en elke bestelling en betaling afzonderlijk na te gaan. Geen foutmarge, geen verborgen kosten, gewoon transparante tarieven en snelle, veilige betalingen.

Lightspeed Order Anywhere

Order Anywhere is het online bestel- en betaalplatform van Lightspeed Restaurant. Bereik meer gasten door ze zowel ter plaatse via QR-codes op tafel te laten bestellen, of op afstand voor takeaway. Maak online menukaarten per locatie en beheer al je online bestellingen met je gecentraliseerde kassasysteem. Online bestellingen verschijnen automatisch in een tab in de backoffice van je kassasysteem, zodat je altijd het overzicht behoudt. Kies zelf op welke dagen en tijdstippen je online bestellingen toelaat, en manage verwachtingen van gasten door een vast aantal bestellingen per tijdslot toe te staan.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Digitale kassasystemen voor de Horeca Adres Haarlemmerweg 331
1051 LH Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 20 820 23 91 Website lightspeedhq.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details