NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
De impact van taalkracht op gelukshormonen: een voorsprong in de krappe arbeidsmarkt

De impact van taalkracht op gelukshormonen: een voorsprong in de krappe arbeidsmarkt

Hospitality Trainer Tanja Schilthuizen maakt na 20 jaar haar theorie publiekelijk

In een tijd waarin de arbeidsmarkt nog steeds onder druk staat, presenteert Tanja Schilthuizen haar methodiek over de impact van taalkracht op gelukshormonen en hun essentiële rol bij het verbeteren van gastbeleving en persoonlijk werkgeluk. De gerenommeerde Hospitality Trainer en spreker, van wie de agenda al jarenlang een jaar van tevoren is volgeboekt, deelt na 20 jaar ervaring en onderzoek haar innovatieve theorie in een aankomende masterclass op 21 maart in het AFAS Theater in Leusden. 

Het gebruik van de juiste woordkeuze om gelukshormonen te activeren

Vanwege de vele verzoeken die Tanja Schilthuizen gedurende het jaar ontvangt, is het concept ontstaan om open trainingen en masterclasses aan te bieden om zo een breder publiek te bereiken. In de masterclass van Schilthuizen, bekroond met de titel ‘Top 15 Beste Hospitality Trainers Internationaal’, krijgen professionals uit de dienstverlenende sector, leidinggevenden en andere geïnteresseerden de kans om de kracht van taal en de neurochemische aspecten van geluk te verkennen. Er wordt belicht hoe de juiste woorden een mix van gelukshormonen activeren en hoe leidinggevenden deze kunnen benutten om de aanhoudende uitdagingen van de krappe arbeidsmarkt het hoofd te bieden.

Van stagiaire naar directeur tot gerenommeerde Hospitality Trainer

Na haar start als stagiaire bij Joop Braakhekke in de Kersentuin in Amsterdam, klom Tanja Schilthuizen in tien jaar op tot General Manager bij Bilderberg. Toen ze moeder werd wilde ze meer tijd aan haar gezin besteden. Zo stemde zij in op het aanbod om parttime trainingen te geven, niet wetende dat dit avontuur uiteindelijk haar roeping zou worden. Inmiddels heeft Tanja Schilthuizen meer dan 20 jaar ervaring als Hospitality Trainer en spreker, en is in 2022 bekroond met de titel ‘Top 15 Beste Hospitality Trainers Internationaal’. Met toonaangevende opdrachtgevers zoals Bijenkorf, Holland Casino, Hotel Okura Amsterdam, Shell, KLM en het Emma Kinderziekenhuis staat ze bekend als de enige Hospitality Trainer in Nederland die zich volledig richt op de kracht van taal en de link met neurochemie.

HEP theorie

Tanja heeft zich weten te onderscheiden op het gebied van hospitality trainingen door het ontwikkelen van de innovatieve HEP theorie. Een uniek taalmodel wat de basis is van haar trainingen en masterclasses met als uiteindelijk doel het creëren van een 9+ gastbeleving, werkgeluk en het binden van werknemers in de krappe arbeidsmarkt. De HEP theorie, gebaseerd op Hoffelijkheid, Emotie en Proactiviteit, vormt de kern van onderscheidende communicatie voor alle gesprekken in de gastreis met klanten en medewerkers. Het toepassen van deze theorie activeert de gelukshormonen in het brein en draagt bij aan onder andere commercieel succes, loyaliteit, imago en werkgeluk.

Dat deze methode succesvol is, blijkt uit de lovende reacties van haar klanten. Zo schreef de Head of Foodservice van Shell Benelux & France: “Tanja heeft hét ultieme recept voor een succesvolle integratie van een sterke gastvrijheidsbeleving als basis voor de 9+ organisatie.”

Meer informatie over de Hospitality Masterclass en Tanja Schilthuizen 

Datum: Donderdag 21 maart 2024
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: AFAS Theater Leusden

Website: https://tanjaschilthuizen.nl/hospitality-masterclasses/open-hospitality-masterclass/
Website: https://tanjaschilthuizen.nl/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/tanja-schilthuizen-510b01/                       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details