NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Per 1 april Robert van Heeswijk nieuwe Managing Director van Carlton Hotel Collection
Robert van Heeswijk.

Per 1 april Robert van Heeswijk nieuwe Managing Director van Carlton Hotel Collection

Vanaf 1 april is Robert van Heeswijk de nieuwe Managing Director van Carlton Hotel Collection. Hij volgt daarmee Hans van der Heijden op, die na ruim 35 jaar met plezier en passie bij de Carlton Hotel Collection gewerkt te hebben, dit voorjaar met pensioen gaat. Gedurende zijn loopbaan heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection zien uitgroeien tot een collectie van elf bijzondere hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Van Heeswijk zet zijn werk voort en zal het bedrijf de toekomst in leiden.

Nieuw tijdperk van gastvrijheid

Robert van Heeswijk verdiende zijn sporen bij de Efteling, waar hij als Operationeel Manager en daarna als Horeca Manager werkzaam was. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij de Carlton Hotel Collection; eerst als General Manager bij Carlton De Brug, dat hij heeft getransformeerd tot HUP. De afgelopen drie jaar werkte hij vanuit het Central Support Office als Product & Project Development Manager. Van Heeswijk over zijn nieuwe functie: “Ik ben vereerd dat ik de rol van Hans van der Heijden mag overnemen. Ik kijk uit naar verdere groei van onze prachtige hotelcollectie en zal een nieuw tijdperk van gastvrijheid gaan vormgeven.”

Aan de wieg gestaan van nieuwe hotels

Hans van der Heijden, Managing Director van Carlton Hotel Collection, over zijn vertrek na ruim 35 jaar trouwe dienst: “Gedurende mijn periode bij Carlton Hotel Collection, heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen, zoals het opstarten van het Carlton Ambassador in Den Haag en het Carlton George in Glasgow. Als Director of Operations heb ik vervolgens meegewerkt aan de creatie van nieuwe Carlton hotels, waaronder The Dominican in Brussel, HUP in Mierlo en Market Street in Edinburgh.”

Trots en vol vertrouwen

Als Managing Director heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection goed door de coronaperiode geloodst. “Wij zien nu weer hele mooie resultaten. Daar ben ik zeer trots op en zowel onze medewerkers als onze stakeholders heel dankbaar voor. Mijn functie draag ik vol vertrouwen over aan Robert van Heeswijk, die het bedrijf waardig en succesvol de toekomst in zal leiden.”

Over Carlton Hotel Collection

Carlton Hotel Collection / Hotel Management International bestaat momenteel uit dertien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, vier in Groot-Brittannië en twee in België. De hotels zijn zowel qua exploitatie als qua onroerend goed in het bezit van Carlton Hotel Collection.  Elk hotel wordt gerund door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. Carlton onderscheidt zich daardoor niet alleen in diversiteit, maar ook in sfeer: persoonlijk, warm en gastvrij. Met een totaal aan 675 medewerkers is Carlton Hotel Collection een hotelbedrijf van formaat. Voor meer informatie en een overzicht van alle hotels in de collectie www.carlton.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details