NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Linnenbeheersysteem is meerwaarde voor gasten en personeel

Linnenbeheersysteem is meerwaarde voor gasten en personeel

In een tijdperk waarin technologie steeds belangrijker wordt en hoteliers hun werkzaamheden graag eenvoudiger van opzet willen, lanceert ASSA ABLOY Global Solutions ‘Acuity’, een digitaal linnenbeheerpatform dat met data-analyse zorgt voor de managementprocessen van hotellinnen, met optimale voorraadniveaus en real-time tracking van elk linnenstuk.

Aquity zorgt voor aanzienlijke tijdsbesparingen en verbetert de nauwkeurigheid van rapportages.

Deze baanbrekende oplossing verandert de manier waarop hoteliers hun was- en linnenactiviteiten beheren  ingrijpend. Het digitale linnenbeheerplatform, ontwikkeld met behulp van de technologische expertise van de ASSA ABLOY Group, vervangt tijdrovende en foutgevoelige handmatige processen. Dit gebeurt aan de hand van automatisering en verbeterde inzichten door middel van data-analyse. Hierdoor worden efficiëntie en gasttevredenheid geoptimaliseerd en tegelijkertijd de kosten geminimaliseerd.

Met behulp van een dashboard kan hotelpersoneel direct en eenvoudig de huidige voorraadniveaus in de gaten houden.

Voordelen van Acuity

Acuity is een zogenoemde ‘cloud-oplossing’ en beschikt over een uitgebreid, maar gebruiksvriendelijk dashboard dat toegankelijk is vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding. Met behulp van het dashboard kan hotelpersoneel direct en eenvoudig de huidige voorraadniveaus inzien, inclusief gereinigde artikelen die worden geretourneerd voor gebruik. Hetzelfde geldt voor vervuilde artikelen die worden verzonden voor schoonmaak of al zijn gewassen. Het systeem kan de juiste voorraadniveaus bepalen en het personeel waarschuwen zodra de voorraad hotellinnen onder de vereiste hoeveelheid dreigt te komen.

Tevens toont het dashboard rapportages over bijvoorbeeld het aantal wascycli.

Met behulp van kleine RFID-tags die bestand zijn tegen talloze was- en droogcycli, kan Acuity onmiddellijk elk individueel item identificeren en de huidige status bepalen. 

Acuity kan gelijktijdig de status van meerdere linnenitems volgen en controleren. Dit leidt tot aanzienlijke tijdsbesparingen voor medewerkers en verbetert de nauwkeurigheid van rapportages. Het systeem biedt een gestroomlijnde en geautomatiseerde monitoring van het volledige linnenproces.

Grip op linnenbeheer 

Jeroen Coesmans, Managing Directeur bij ASSA ABLOY Global Solutions Benelux, benadrukt het belang van efficiënt linnenbeheer in hotels om aan de behoeften van gasten te voldoen en de kwaliteit van items te waarborgen. “Acuity biedt een revolutionaire oplossing voor de managementprocessen van hotellinnen, met optimale voorraadniveaus en real-time tracking van elk linnenstuk. Efficiënt linnenbeheer is een sleutelelement om deze doelstelling te realiseren. Met Acuity kunnen hotels niet alleen hun operationele processen stroomlijnen, maar ook een superieure gastervaring bieden.”

Wil je meer weten over Acuity? Bezoek dan de stand van Assa Abloy tijdens de Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam op 12 en 13 maart.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details