NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Luxe trappen op maat bevestigen de identiteit van het hotel

Luxe trappen op maat bevestigen de identiteit van het hotel

Betrokken van het moment van inmeten tot aan het moment van oplevering

Wie op zoek is naar een mooie trap kan terecht bij Allstairs. Het bedrijf is gespecialiseerd in luxe, op maat gemaakte design trappen in allerlei materialen. In de unieke showroom in Ede kan iedereen inspiratie opdoen en de ideale trap samenstellen. Het einddoel? Je hotel wordt nóg mooier, nóg inspirerender én de gast ervaart nóg meer beleving!

Het bedrijf wordt gerund door Peter van den Ende en René de Boer. Door steeds grenzen te verleggen en aparte trappen te realiseren is de vraag naar bijzondere trappen enorm toegenomen en krijgt het bedrijf veel opdrachten uit binnen- en buitenland. 

René de Boer: “Wij richten ons enerzijds op de consument die geen standaard trap wil en anderzijds op bedrijven onder andere in de hotellerie, die op zoek zijn naar iets aparts. Mede daarom worden we steeds vaker gevonden door architecten en aannemers, die actief zijn in het hotelvak.”

Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering denkt Allstairs met de opdrachtgever mee. “Veel architecten en interieurarchitecten komen dan ook naar ons toe om samen met hun opdrachtgevers hun project goed door te spreken. Dat doen we bijna altijd in onze showroom. Samen bekijken we dan de situatie en zo ontdekken we altijd volop mogelijkheden om tot een spraakmakend ontwerp te komen.” 

Er is geen enkele reden meer om de lift te nemen. Deze trap kun je namelijk niet negeren!

Geen uitdaging te groot

Hoewel Allstairs ook eenvoudige trappen levert, is het bedrijf gespecialiseerd in onder andere de Europees gepatenteerde wokkelvormige glazen trap met ingebouwde ledverlichting en de volledig zwevende natuurstenen trap. De Boer: “Door de realisatie van deze bijzondere ontwerpen onderscheiden wij ons van de concurrent. Wij beschikken over deskundige ontwerpers die zowel moderne als klassieke trappen ontwerpen. We zijn specialist in trappen van verschillende materiaalcombinaties zoals natuursteen, aluminium, roest vast staal (RVS), glas, beton en vele soorten hout. Elke hotelier, die weet wat hij wil, en weet waar hij vanuit zijn visie, missie én ideeën over klantbeleving voor staat, zal bij ons slagen. Een trap is uiteindelijk een wezenlijk én zichtbaar onderdeel van je identiteit en uitstraling.”

Voor Peter en René zijn ‘moeilijke’ trappen dan ook een welkome uitdaging. “Daar steken wij veel tijd en energie in. We hebben bovendien de productie helemaal in eigen hand en we zijn betrokken van het moment van inmeten tot aan het moment van oplevering. En zelfs ook daarna: als de trap volledig in bedrijf is en er heerlijke drukte heerst in het hotel, dan nemen we ook vaak nog wel eens een kijkje.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details