NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Massagestoel – Weinig werk, veel resultaat
Ondanks alle opties die de massagestoelen bevatten, zijn ze eenvoudig in gebruik.

Massagestoel – Weinig werk, veel resultaat

De unieke ervaring van een hotel-massagestoel

Gemakkelijk in gebruik, vriendelijk in onderhoud en eenvoudig in aanschaf: de massagestoelen van Komoder zijn prettig voor hotelgasten en voor hoteleigenaren. Dessa Mineva, manager van het Komoder-filiaal in Rotterdam, zet de voordelen op een rij.

Tegenwoordig willen gasten meer dan alleen een comfortabel bed en een lekker ontbijt. Niet gek dus, dat steeds meer hotels investeren in extra wellness-opties. Vaak levert dat het personeel echter extra werk op, maar naar de massagestoelen van Komoder hoeft nauwelijks omgekeken te worden.

Komoder biedt nog jaren na aankoop snelle, professionele service.

De beste match

De juiste massagestoel uitkiezen kan best een lastige taak zijn. Het moet een stoel zijn waar iedere hotelgast goed in zit, ongeacht lengte, gewicht en lichaamsbouw. Mineva: “We hebben een uitgebreid assortiment. Door te kijken naar de wensen van de klant vinden we altijd de beste match.”

Wanneer de keuze is gemaakt, leveren de experts van Komoder de producten altijd zelf op locatie. Met hun ‘white glove levering’ zorgen zij ervoor dat de stoel onbeschadigd op de gewenste plek terecht komt. “Het is niet zo dat we de stoel neerzetten en direct weer vertrekken,” vertelt de filiaalmanager. “We vinden het belangrijk dat onze klanten zonder vragen achterblijven. Daarom nemen we de tijd om alles uit te leggen en de stoelen op locatie nog eens goed te testen. Daarnaast hebben we meerdere uitlegvideo’s die je naderhand rustig kunt bekijken.”

De antibacteriële laag houdt de stoelen schoon en fris.

Alles wijst zich vanzelf

Een korte handleiding is voldoende voor de gasten om de stoelen te kunnen bedienen. Ondanks alle opties die de massagestoelen bevatten, zijn ze eenvoudig in gebruik. “Er zitten veel verschillende functies op de stoelen maar alles wijst zich vanzelf,” zegt Mineva. “Leg enkel uit waar de startknop zit en hoe je een programma kiest en het genieten kan beginnen!”

Bovendien kost de schoonmaak niet veel tijd en moeite. Het is niet nodig om de massagestoelen intensief te reinigen na ieder gebruik. Na iedere gebruiker een vochtige doek over de stoel halen is voldoende. “De antibacteriële laag houdt de stoelen schoon en fris,” aldus Mineva. “Gebruik dus geen schoonmaakmiddelen bij het reinigen. Deze zorgen ervoor dat de antibacteriële laag slijt en zijn simpelweg overbodig.” 

Professionele service

De service van Komoder houdt niet op bij de aflevering van de massagestoel. Voor vragen staan de experts, die in heel Europa actief zijn, nog jarenlang klaar. “Bij een professionele massagestoel hoort professionele service”, zegt Mineva. “Die combinatie laten we je graag ervaren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details