NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
‘Met flexibele bedden kun je meer slaapplekken creëren en extra omzet genereren’ 
Als bank.

‘Met flexibele bedden kun je meer slaapplekken creëren en extra omzet genereren’ 

Uitgebreid assortiment bedden op diverse niveaus

Linnenatwork is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitstextiel zoals frisse, zachte handdoeken, beddengoed en tafellinnen. “Wij zijn continu bezig met het principe dat gasten zich thuis mogen voelen. Zowel in een hotel als in een B&B,” aldus eigenaar Joost Verrest.

Of als bed.

Maar het ervaren van de juiste beleving wordt bepaald door meer factoren. Heel essentieel is een optimaal slaapcomfort. Linnenatwork voert al jarenlang een uitgebreid assortiment bedden op diverse niveaus: Hotel Collection voor drie en vier sterren niveaus, Suite Collection bedden voor de absolute top. Daarnaast is er nog een volledige range recyclebare bedden uit de Circular Collection. 

Sofabedden

Behalve het leveren van reguliere hotelbedden, brengt Linnenatwork sinds kort ook sofabedden op de markt. Verrest: “De hotelier die flexibel weet in te spelen op de behoefte van extra slaapplekken genereert vanzelfsprekend meer omzet. Dat is de meerwaarde van flexibele bedden. Voor elk budget is een volwaardige oplossing te vinden. Wij merken dat er toenemende interesse is naar dit type bedden.”

Voor elk budget is een volwaardige oplossing te vinden.

Trend

Dezelfde trend bespeurt Marloes van de Wiel, eigenaar van Hotel Ryder in Den Bosch dat medio februari de deuren opende. “We hebben vanzelfsprekend veel tweepersoonskamers, maar we merkten al voor de officiële opening dat er veel vraag was naar driepersoonskamers. Omdat wij onze gasten graag comfort op hoog niveau willen bieden, besloten we om het aanbod van sofabedden bij Linnenatwork te bekijken. Deze zijn heel handig om aan de vraag van de gasten te voldoen. Bovendien bleek de kwaliteit goed.”

Sofabedden zijn ook verkrijgbaar in eenpersoons variant én zonder bedsysteem.

‘Met de klant meedenken’

Van de Wiel had al eerder contact met Linnenatwork opgenomen om te beoordelen of de collectie aansloot bij de stijl van het hotel. “Het ging in eerste instantie vooral om hun linnencollectie en of zij ons konden adviseren bij de keuze van de juiste wasserette. Ik kreeg direct vier verschillende offertes aangeboden om uit te kiezen. Dat bewijst hoezeer zij met de klant meedenken. Dat sprak mij enorm aan. Ons ontwerpbureau vertelde over de sofabankjes van Linnenatwork. De verschillende designs en grote verscheidenheid aan stoffen hebben mij in positieve zin verrast. Ik was bang dat een sofabank afbreuk zou doen aan het design van de hotelamer, maar nu blijkt dat we een echte eyecatcher hebben.”

Partner in comfort

Joost Verrest is content met de woorden die Van der Wiel spreekt. “Het is ons doel een partner in comfort te zijn. Natuurlijk zijn er in de markt meer aanbieders, maar er is veel aanbod in bijvoorbeeld sofabedden dat niet geschikt is voor intensief gebruik. Wij creëren sofabedden in veel designs met heel goede zit eigenschappen én slaap comfort. Met één handeling kan housekeeping de sofa uitvouwen en creëer je letterlijk in één handomdraai een familiekamer. Sofabedden zijn ook verkrijgbaar in eenpersoons variant én zonder bedsysteem, waardoor je een totale zithoek kunt creëren in je hotelkamer met het gewenst aantal slaapplaatsen.”

Speciale momenten

Bij Linnenatwork vindt men het belangrijk om er voor te zorgen dat gasten zich thuis voelen in een hotel, resort of B&B. “Tijdens een hotelovernachting willen ze het comfort van thuis ervaren en tegelijkertijd even baden in luxe. Wij houden ervan om bij te dragen aan die speciale momenten. De hotelier hoeft de investering niet te zien als kostenpost maar juist als extra omzet. Overigens is niet elk sofabed hetzelfde zo weet Verrest. “De een gebruikt het als noodvoorziening en de ander als volwaardig bed inclusief een heel goed matras en verensysteem. Wij bieden keuze uit  matrassen van tien centimeter oplopend tot achttien centimeter met maximaal comfort. Onze sofabedden zijn verkrijgbaar in heel veel stofferingen en kleuren. Alles is aanpasbaar aan het concept van de hotelkamer.”

Behalve Hotel Ryder hebben zich meer hotels gemeld die bewust gekozen hebben voor de uitgebreide collectie sofabedden van Linnenatwork. “We leveren inmiddels ook aan Hilton. In een hoog tempo maken steeds meer hotels de keuze voor sofabedden. Geïnteresseerden kunnen de complete collectie op onze nieuwe website bekijken. Daar wordt het volledige aanbod aan sofabedden uitgebreid belicht. Ook zijn wij aanwezig op de Independent Hotelshow in maart in RAI Amsterdam.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details