NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Optimale luchtkwaliteit en inspirerende geursensatie 
Met Hyla Aera schep je een betoverende sfeer voor je gasten en garandeer je hun comfort, gezondheid en tevredenheid.

Optimale luchtkwaliteit en inspirerende geursensatie 

Til de beleving van je gasten naar nieuwe hoogten

In de horeca staat beleving voorop en daarbij spelen een gezonde binnenlucht en hygiënische ruimtes een voorname rol. Met een professioneel gamma aan lucht- en kamerreinigingssystemen sluit Hyla zich daar perfect op aan. Meer zelfs, met de nieuwste Hyla Aera trek je de ervaring van je gasten naar ongekende hoogten. Dit compacte toestel speelt perfect in op de wensen van je cliënteel en is multi-inzetbaar in verschillende ruimtes. Voor een optimale verfrissing en betoverende geursensatie.

Al dertig jaar staat Hyla wereldwijd bekend om zijn innovatieve en duurzame reinigingssystemen voor binnenlucht en -ruimtes. Het bedrijf stemde hiervoor verschillende oplossingen af op de horeca om snel en eenvoudig de juiste luchtkwaliteit te garanderen in elke ruimte. Verder biedt Hyla een scala aan multifunctionele totaalreinigingstechnieken voor het volledige onderhoud van hotels, inclusief diepgaande reiniging van matrassen – een essentiële service in de hotelsector. 

Laat je verleiden door de essentiële oliën met aroma’s van lavendel, citrus of eucalyptus.

“Als hotel- of restauranteigenaar wil je je gasten een onvergetelijke ervaring geven. Dat begint met schone lucht en een propere omgeving”, steekt zaakvoerder Nadia Paulovich van wal. “Bij Hyla begrijpen we dat als geen ander en gaan we nog een stapje verder. Met Hyla Aera garandeer je niet alleen een optimale luchtvochtigheid in de kamers, receptie of het restaurant, maar voeg je een vleugje vakantiegevoel toe aan het bezoek van je gasten. Want het toestel verfrist de lucht en verspreidt natuurlijke aroma’s, volledig naar de wensen van je cliënteel. Bovendien krijgen je hotelgasten een zekere autonomie in hun beleving dankzij onze handige bedieningsapp.”

Meer comfort door geurbeleving

In de horeca speelt geurbeleving een steeds prominentere rol. Met Hyla Aera creëer je een intense geursensatie in elke ruimte. Paulovich: “Door het gebruik van aromatherapiegeuren bevordert Hyla Aera de totaalbeleving van hotelgasten en restaurantbezoekers waardoor ze langer blijven en eerder terugkeren.” Een aangename geur aan de receptie, een subtiel parfum in het restaurant of een gepersonaliseerd aroma in de kamer? Met Hyla Aera kan je alle kanten op. “Klanten krijgen meteen een gevoel van properheid, comfort en welbehagen. Het toestel werkt op water en gebruikt biologische essentiële oliën, die het optimaal verspreidt. De aroma’s kunnen op maat van de klant ingesteld worden.” 

Het toestel bevat een ingebouwde applicatie, waardoor je het makkelijk vanop afstand kan bedienen. En dit door zowel de hotelmedewerkers als de gasten zelf. “Via hun smartphone hebben gasten zo de volledige controle over de geurbeleving in hun kamer. Ze kunnen zelfs de kleur van verlichting aanpassen volgens hun stemming. Dit biedt een enorme esthetische meerwaarde aan de hotelkamer.”

Luchtbevochtigingsfunctie

Naast een ongeëvenaarde geurbeleving voor hotelgasten of restaurantbezoekers staat Hyla Aera ook in voor het bevochtigen van de lucht, om zo het comfort, welzijn en de gezondheid van klanten te verbeteren. “Een te droge of te vochtige kamer is geen gezonde omgeving. Dit toestel combineert handig beide functies en is toch compact in vorm. Ook naar investering toe is het zeer interessant. Ideaal voor elke horecazaak, van budget tot premium”, aldus Paulovich. Het toestel is bovendien makkelijk verplaatsbaar en kan dus in verschillende ruimtes worden ingezet. Denk aan de receptie, maar evengoed de eetzaal, wellness- of fitnessruimte. 

Hyla Aera houdt de luchtvochtigheid van de binnenruimte op peil, minimaliseert de verspreiding van virussen en bacteriën en verlaagt zo de kans op ziekteverspreiding. Daarnaast is een goede vochtbalans in een ruimte beter voor het interieur en het gebouw. “Zo vermijden we onnodige scheuren of barsten in meubels en schilderwerk. Kortom, met Hyla Aera creëer je een positieve ervaring voor je klanten met meer klanttevredenheid tot gevolg en verleng je de levensduur van de faciliteiten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details