NLBEFR

Platform over hotelmanagement, inrichting en design in Nederland
Spa en suite – de veranderende hotelkamer
KLAFS | ©Tiberio Sorvillo

Spa en suite – de veranderende hotelkamer

Een sauna in de hotelkamer biedt de gasten een retraite en wellness in privésfeer.

Cocooning, veiligheid, privacy – het zijn niet alleen trendy termen en modewoorden, het zijn ook wensen van veel hotelgasten. Het antwoord op dit verlangen, waarbij men zich kan terugtrekken in de eigen ruimte, kan de integratie van een breed scala aan wellness- en spa-oplossingen in de hotelkamer betekenen. Spa en suite – sauna en wellness in je eigen hotelkamer in plaats van in de wellnessruimte – is de nieuwe trend, die leidt tot een veranderende hotelkamer.

Wanneer de hotelkamer een wellness-oase wordt

Hotelkamers veranderen. De tijd in de kamer is niet langer beperkt tot een snelle douche tussen het verkennen van de stad en het gebruik van de wellnessruimte – de kamer wordt een eigen wellnessruimte. Uitgerust met een sauna, ruime douche of een vrijstaand bad, bieden kamers alles wat een ontspannen toevluchtsoord nodig heeft.

Buitengewoon aanpasbaar – een sauna in de hotelkamer

Naast de sauna op het balkon of terras zijn er ook tal van mogelijkheden om een ​​kleine, maar fijne sauna in een hotelkamer te integreren. Een op maat gemaakte sauna van KLAFS kan individueel worden aangepast aan de ruimte-omstandigheden. Hoeken, nissen en schuine plafonds kunnen optimaal worden benut en omgevormd tot een plek van welzijn.

KLAFS | ©Tiberio Sorvillo

Slim ruimtegebruik – de S1 SAUNA bespaart veel ruimte als hij niet wordt gebruikt

Een andere optie voor privésauna’s in hotelkamers, zelfs met beperkte ruimte, is de uitschuifbare S1 SAUNA van KLAFS. Als een hoogwaardig meubelstuk past de S1 perfect in het interieur van exclusieve hotelsuites. De ruimte in de kamer wordt slim benut; als de sauna gesloten en niet in gebruik is, is zijn diepte van 60 cm niet groter dan die van een gewone wandkast en neemt de sauna zeer weinig ruimte in beslag. Binnen 20 seconden en met één druk op de knop wordt de S1 SAUNA uitgeschoven tot een volledig functionele sauna.

Michael Bauer, Key Account Manager bij KLAFS, is dagelijks in gesprek met hoteliers die de toekomst van het hotelwezen mede vormgeven. “In de toekomst zullen individuele suites en kamers qua uitrusting naar een hoger niveau worden getild door de installatie van een saunacabine. Zo ontstaan ​​kleine, fijne privé-spa’s,” legt de ervaren wellness-expert uit. Op die manier positioneren hotels zich breed voor de meest uiteenlopende klantbehoeften.

“Naast een privésauna biedt een duidelijk gedefinieerde wellness-suite gasten vaak ook een klein stoombad, stoomdouche of whirlpool”, zegt Michael Bauer. “Om nog meer mogelijkheden voor gezondheidsbevorderende ontspanning te creëren, adviseren wij aanvullende apparatuur voor de saunacabine, zoals een infraroodstoel of de SANARIUM®, die vijf verschillende klimaatzones in één sauna mogelijk maakt.” Een sauna biedt gasten bijzonder veel voordeel en wordt gekenmerkt door multifunctionaliteit.

S1 SAUNA in het Miramonti Boutique Hotel

Kleine ruimtes optimaal benutten en met één druk op de knop een wellness-oase creëren – de KLAFS S1 SAUNA maakt het mogelijk in het Miramonti Boutique Hotel in Südtirol. Hier ontmoet moderne architectuur een adembenemend uitzicht op de bergen, waarvan ook vanuit de sauna genoten kan worden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details